Band boeken bij Sing Music

Op zoek naar een band voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum? Dan ben je naar het goede adres gekomen. Met verschillende topbands in het aanbod weet je zeker dat je een geslaagd feest gaat organiseren. Dus wil je een band boeken, blijf dan even lezen.

Band boeken voor je bruiloft

Rock, country, dansmuziek en blues; zomaar een greep uit de muziekgenre's die de bands van S!NG Music spelen. Met verschillende leuke artiesten wordt elk S!NG Musix evenement een feest! En je kunt het feest inrichten zoals je dat zelf wilt. En naast het boeken van een band kan je zelfs je eigen apparatuur huren. Je kunt dus echt alle kanten op. 

Men in Music boeken

Twee mannen, een gitaar en een keyboard en ontzettend veel plezier. Dat is waar de Men in Music voor staan. Deze twee doorgewinterde muzikanten toveren elk feestje om in een knalfuif. Met countryhits, rock-&-roll, blues en nog veel meer verschillende genres zit er voor iedereen wel een lekker nummer tussen. Je kunt er vanuit gaan dat iedereen lekker met de voetjes van de vloer gaat!

Men in Music band boeken

Band boeken men in music

Band boeken remixx

Party band Remixx boeken

Als het over gezellige, energieke acts gaat, dan komt de band Remixx zeker ter sprake. Deze 3-koppige feestband heeft een uitgebreid repertoire, en dat willen ze laten horen. Als je party band Remixx boekt, dan weet je zeker dat je een feest in huis haalt. Van top 40 hits tot Nederlandstalig en van disco tot rock: ze spelen het allemaal. En dat is mede de reden dat ze tot een van de meest geboekte bands van Nederland behoren!

Party band Remixx boeken

Meer dan een leuk feestje

Als je bij S!NG Music een band boekt, dan haal jr meer in huis dan een leuk feest. De artiesten zijn er namelijk allemaal op gericht je een onvergetelijke avond of dag te bezorgen. En dat houdt niet op bij bands. Bij S!NG Music kan je namelijk ook DJ's, Tape-Acts en volledige shows boeken. Zo is er dus voor elk feest een passende mogelijkheid.

Bekijk hier alle artiesten

Contact

Zijn er nog vragen over bijvoorbeeld de artiesten, bands, DJ's, ons assortiment of wil je wellicht een offerte opvragen? Wij zijn altijd telefonisch te bereiken via (055) 506 0114, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@singmusic.nl