Een leuke bruiloft DJ inhuren?

Heb je binnenkort een bruiloft en wil je hiervoor een leuke bruiloft DJ boeken? Dan heb je bij deze de plek gevonden waar je jouw feestsensatie gaat scoren. Want bij S!NG weten wij waar een goede bruiloft DJ aan moet voldoen. Kijk maar eens mee naar de mogelijkheden van S!NG.

Bruiloft DJ Remco

DJ Remco is een gevestigde naam in het feestcircuit. Door zijn ervaring met licht en geluid, weet ie niet alleen een hele goede DJ set neer te zetten, maar pakt de microfoon ook regelmatig om de zaal op zijn kop te zetten. Verder zorgt hij er ook voor dat het geluid op-en-top is én dat de lichten zoveel mogelijk bijdragen aan het feest. DJ Remco draait een breed scala aan genres en artiesten. Je zult zien dat wat je ook wilt horen, gedraaid kan worden.

Bekijk nu de beschikbaarheid

Nieuwsgierig geworden naar DJ Remco? Of wil je gewoon wat informatie hebben over de bruiloft DJ? Neem dan nu contact met ons op via dit formulier, en kijk of DJ Remco nog beschikbaar is voor jouw feest.

Bruiloft DJ Jurjen

Nog zo'n gangmaker die van elk feest een onvergetelijk feest maakt. DJ Jurjen is een zogenaamde ouwe rot in het vak, die inmiddels al meer dan 20 jaar onvergetelijke bruiloften en andere feesten produceerd. Wat zijn kracht is? De interactie met het publiek. Hij probeert geen avonden aan elkaar te mixen, maar last ook ruimte in voor het publiek. En dat maakt van DJ Jurjen een bruiloft DJ als geen ander. 

Bruiloft DJ Live on stage

Onderdeel van de S!NG Live on Stage samenstelling

DJ Jurjen is als solo artiest te boeken. Maar wist je dat DJ Jurjen ook te boeken is als onderdeel van de S!NG Live on Stage band? Deze groep muzikanten en DJ Jurjen zetten een spectaculaire show neer.

Bekijk meteen de beschikbaarheid

Word zelf een Bruiloft DJ

Geef je de regie liever niet uit handen en wil je de touwtjes zelf in handen hebben? Ook dan kun je bij S!NGMusic terecht. Want S!NG verhuurd ook showequipment. Met een ruim aanbod aan DJ gear kan je zelf de plaatjes opzetten. Zo blijf t je feest ook echt jouw feest. En bijkomend voordeel: je kunt zelf kiezen welke plaatjes er opgezet worden!

Bekijk hier de DJ Gear