Danny Lit

 

Feestzanger Danny Lit

Danny maakt gebruik van uptempo muziek er worden veel eigen remixen gebruikt waaronder “Ik ben je prooi” “Dromen zijn bedrog” “Verlangen” en vele anderen. Hierdoor krijgt Danny steeds meer de naam als “feest zanger” / “après-ski zanger” . Al meer dan 10 jaar worden er geweldige orkestbanden gemaakt voor Danny, mede daarom is zijn show opzwepend en uniek in zijn soort.

Door het enthousiasme van Danny wordt het gegarandeerd een groot feest!!

Zijn feesthits zijn o.a. te beluisteren op de Après-ski Ski hut cd, Après-ski safari, Après-ski feest, Hollandse indrinkers,
I love Après-ski en natuurlijk op zijn eigen albums.

Hazesfeest met Danny Lit

Danny is ook te boeken voor een geweldige avond met de heerlijkste nummers van André Hazes, wij informeren je graag over de mogelijkheden en gages.

Over deze act

 

Op 15 april 1978 zag Danny Lit voor het eerst het daglicht. Opgroeiende in een zeer muzikale familie ontdekte Danny in zijn vierde levensjaar de mondharmonica. Met zijn vader en oom als leermeester groeiden zijn harmonica-oefeningen uit tot kleine optredens in de buurt. Vanaf dit moment ging muziek een steeds grotere rol spelen in zijn leven.

Meer muzikale talenten werden ontdekt toen Danny als tiener lid werd van een band. Zijn stem had zodanige impact dat Danny er een nieuwe hobby in vond: zingen. Zijn gevoel voor muziek zorgde ervoor dat de jonge zanger op zijn melodieën feilloos een tweede stem wist te bedenken, iets wat hem in de eerste periode dus het meest heeft bezig gehouden.

Na een succesvolle deelname aan een talentenjacht wist Danny al dat zingen een groot deel van zijn leven zou gaan uitmaken. Hij gaat aan het werk als zingende barkeeper in Almere en al snel wordt hij een spraakmakende factor in zijn woonplaats. Niet lang daarna ontmoet de barkeeper tijdens werktijd Jeroen, een collega uit dezelfde stad, die zich voornamelijk bezig houdt met het produceren van muziek.

Beiden ontdekken in elkaar een aanvulling op elkaars werk, wat al snel uit groeit tot leuke, gezellige meezing covers in het Almeerse uitgaansleven. De platen worden al spoedig gedraaid in omstreken en zijn boekingspercentage stijgt.

Inmiddels is Danny een veelgevraagd artiest op vele feesten en evenementen en zet hij altijd de boel op zijn kop! 

Gage 1x 30 min. incl. m/a set
€ 695,- excl. 9% btw

Gage 2x 30 min. incl. m/a set
€ 895,- excl. 9% btw

Foto's

Video's