Dennis Wiltink

Menig mega feest barste al uit z'n voegen met Dennis Wiltink op het podium, maar van Dennis hoeft het helemaal niet altijd groot te zijn hoor. 

Door zijn verschrikkelijk brede repetoire uiteenlopend van de grootste feesthits van toen en nu, Nederpop en zelfs de mooiste balads is Dennis Wiltink in te zetten op iedere gelegenheid en op iedere locatie. Dat Dennis op iedere locatie uitblinken kan heeft hij inmiddels zelf bewezen, zo verkocht hij ook meerdere keren een theaterzaal uit met z'n eigen theatershows.

Boek je Dennis Wiltink op jouw gelegenheid? Dan haal je een echte alleskunner met inmiddels ruim 10 jaar ervaring in huis en is succes gegarandeerd!

Door zijn drukke agenda is het aan te bevelen ruim van te voren te boeken.

Over deze act

Zijn laatste singles 'Sterker' en 'Je bent wie je bent' zijn de zanger op zijn lijf geschreven. Vooral de laatst genoemde is een heel persoonlijk liedje geworden, wat door zijn publiek enorm gewaardeerd wordt. Kortom, Dennis Wiltink maakt van elk feest een unieke ervaring!

In 2019 bracht Dennis Wiltink de single "Kleine grote jongen" uit, een nummer waarin de kersverse vader zingt over het herbeleven van zijn eigen kindertijd door dat nu samen te doen met zijn eigen dochter. Henk Jan Smits vond het een uitzonderlijk lekkere pop plaat en nodigde Dennis daarom uit om het live te komen zingen op radio 5! Hieronder zie je daarvan de video.

Dennis gaat altijd op pad met een ervaren geluidsman van Sing showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig.

Uitkoopgage 30 min.
€ 695,- excl. 9% btw

Uitkoopgage 2 x 30 min.
€ 995,- excl. 9% btw

Video's