Dennis Wiltink

 

Menig mega feest(tent) barstte al uit z'n voegen met Dennis Wiltink op het podium!

Door zijn brede repertoire uiteenlopend van de allergrootste feesthits van toen en nu, Nederpop en zelfs de mooiste ballads is Dennis Wiltink in te zetten op iedere gelegenheid en op iedere locatie. Dat Dennis op iedere locatie uitblinken kan heeft hij inmiddels zelf bewezen, zo verkocht hij ook meerdere keren een theaterzaal uit met z'n eigen theatershows.

Boek je Dennis Wiltink op jouw evenement? Dan haal je een echte alleskunner met meer dan 10 jaar ervaring in huis en is succes gegarandeerd!

Door zijn drukke agenda is het aan te bevelen ruim van te voren te boeken.

Dennis gaat altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig.

Over deze act

 

Zijn laatste singles 'Sterker' en 'Je bent wie je bent' zijn de zanger op zijn lijf geschreven. Vooral de laatst genoemde is een heel persoonlijk liedje geworden, wat door zijn publiek enorm gewaardeerd wordt. Kortom; Dennis Wiltink maakt van elk feest een unieke ervaring!

Dennis is naast alle optredens ook weer druk bezig met nieuwe plannen voor een theatershow; houd vooral de socials in de gaten!

 

Uitkoopgage 30 min.
€ 695,- excl. 9% btw

Uitkoopgage 2 x 30 min.
€ 1.150,- excl. 9% btw (alleen besloten events)

Video's