DJ Remco

 

Dj Remco ( Hagen) is geboren op 17 maart 1990 te Vaassen. Als klein kind vond hij het al leuk om op het podium te staan. Alles kwam aan het rollen toen hij in 1998 zijn eerste Hitzone cd kreeg.

Deze allround DJ voelt feilloos het publiek aan en heeft jaren ervaring opgebouwd op talloze feesten en evenementen.

DJ Remco is meerdere dagen per week te vinden op allerlei feesten en locaties waar hij het dak er volledig afdraait en zijn publiek een fantastische avond bezorgt!

Een show met DJ Remco is o.b.v. 4 uur incl. DJ gear; dj booth, geluid en licht is tegen meerprijs te boeken.

Wij informeren u graag! 

DJ Remco

 

In 2003 ging hij op drumles en was hij na schooltijd te vinden achter zijn drumstel op z’n slaapkamer. Hij is 3 jaar lid geweest van een slagwerkgroep. In 2003/2004 was Remco Jeugdprins en adjudant bij carnavalsvereniging 'De Rossumdaerpers' en vanaf die tijd maakt hij deel uit van  het licht en geluid team van de vereniging. Nu staat hij daar als feest DJ op het hoofdpodium.

In 2006 liep hij stage bij een licht en geluid bedrijf in Apeldoorn. Na zijn stage is hij daar 3 jaar blijven werken. Hij heeft daar veel geleerd op licht en geluid gebied. Van een bedrijfsopening tot bruiloft en van Koninginnedag tot het installeren van apparatuur. Hij mocht vaak mee met drive-in shows en schoolfeesten. Daarnaast ging hij ook mee met andere DJ’s. Steeds vaker mocht hij zelf een plaatje in starten en langer draaien.

Alles heeft geleid naar het onvermijdbare; DJ Remco is een veelgevraagde DJ met 100% feestgarantie!

 

Uitkoopgage o.b.v. 4 uur
vanaf € 495,- excl. 9% b.t.w.

Foto's