Eddy & Roy van Slimming

 

Eddy & Roy van Slimming

Meer dan 20 jaar podiumervaring en nog steeds even enthousiast!
Het kan haast niet anders dan dat wij het hier hebben over de broers Eddy & Roy van Slimming, voorheen bekend als het artiestenduo 2-FORCE. Deze in Amsterdam geboren en getogen broers hebben één grote passie namelijk zingen. Zij weten als geen ander in te spelen op het publiek en alleen al om die reden is het een genot dit artiestenduo te zien optreden.

Feel Good …
Dankzij hun enorme veelzijdigheid nemen Eddy & Roy, in een spetterend optreden van 30 minuten, het publiek mee terug naar de jeugdherinneringen en de eerste feestjes en/of swingen op gouwe ouwe discohits en soulklassiekers. Een fantastisch optreden met exclusieve medleys; medleys die je doen terugverlangen naar deze jaren van glitterbollen en plateauzolen.

Eddy & Roy van Slimming; een veelzijdig artiestenduo dat al verschillende kanten van zichzelf heeft laten zien maar mensen blijven verrassen; 
200% garantie voor een swingend evenement.

Over deze act

 

De muzikaliteit is Eddy & Roy met de paplepel ingegoten. Elke mogelijkheid om mensen te entertainen werd met beide handen aangegrepen. De fijne kneepjes van het vak werden hun bijgebracht door de bekende zangpedagogen Frans Cornet en Kees Taal.

In 2007 hebben zij de stap gewaagd en zijn zij zich volledig gaan richten op een professionele zangcarrière; en met succes! Sinds april 2008 zijn er 3 Nederlandstalige singles verschenen die meer dan goed door de lokale omroepen werden ontvangen en ook de verdiende airplay hebben gekregen.

De heren treden wekelijks zowel solo als samen weer op en gaat letterlijk overal het dak er swingend van af! 

Gage is inclusief geluid set tot 250 personen en/of een inprikset met ervaren technicus van S!NG Showequipment.

 

Gage 1x 30 min. incl. m/a set
€ 1.095,- excl. 9% btw

Gage 2x 30 min. incl. m/a set
€ 1.495,- excl. 9% btw

Foto's