Elvis Presley Tribute by William Smulders

William Smulders neemt u mee in de sfeer van 'the King' Elvis Presley en trakteert u op onvervalste Rock N Roll.

William groeide op met de muziek van Elvis Presley en raakte helemaal in de ban van the 50’s. Als William Elvis Presley zingt, voel je dat. Het zit hem in zijn stem, gitaarsound en vetkuif. William speelt klassiekers zoals onder andere “Love Me Tender”, “Blue Suede Shoes”, “Suspicious Minds” en “A Little Less Conversation”. Dat wordt swingen!

De Elvis Presley tribute is te boeken als solo act of als band. Een set duurt 45 minuten. Desgewenst worden Elvis songs afgewisseld met nummers van andere artiesten uit de rock 'n roll tijd.

Over deze act

William Smulders heeft als artiest jarenlange ervaring en flink wat hoogtepunten bereikt. Zo speelde hij onder meer op de Nijmeegse vierdaagsefeesten, Jazz in Duketown en was hij te gast bij o.a. Giel Beelen, Tineke de Nooij op NPO Radio 5, SBS6 en TV Gelderland. Ook werkte hij samen met sterren als Wanda Jackson (the Queen of Rock N Roll en een vroeger vriendinnetje van Elvis Presley), Linda Gail Lewis en Chris Montez.

Elvis Presley werd en wordt ook wel 'the King Of Rock And Roll' of kortweg 'The King' genoemd. Hij werd geboren op 8 januari 1935, en overleed op 16 augustus 1977. Hij heeft 23 jaar gezongen en heeft daarin 134 liedjes gemaakt.

William Smulders' Elvis Presley tribute maakt door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze set-up is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag.

 Als tape act speelt William Smulders' Elvis Presley tribute door middel van een met zijn eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden van 45 minuten, passend voor en bij iedere gelegenheid.

William Smulders gaat altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig. 

Uitkoopgage 1 x 45 min.
€ 895,- excl. 9% btw incl. m/a set

Foto's

Video's