Elvis Presley Tribute by William Smulders

 

Na de uitgekomen film over het leven met natuurlijk de fantastische muziek van Elvis Presley en het succes van Bouke & the Elvis matters band in het TV programma 'Tribute of the bands' kunnen we gerust zeggen; 'ELVIS IS BACK'!

Onze eigen topper William Smulders neemt u mee in de sfeer van 'the King' Elvis Presley en trakteert u solo op 45 minuten onvervalste Rock&Roll met de toppers uit het repertoire van Elvis of met William's complete LIVE band 'the Handjives'!

William groeide op met de muziek van Elvis Presley en raakte helemaal in de ban van the 50’s. Als William nummers van Elvis Presley zingt voel je dat; het zit hem in zijn stem, gitaarsound en vetkuif.

William speelt klassiekers zoals onder andere “Love Me Tender”, “Blue Suede Shoes”, “Suspicious Minds” en “A Little Less Conversation”; dat wordt swingen!

De Elvis Presley tribute is te boeken als solo act of met complete LIVE band!

Over deze act

 

Elvis Presley werd en wordt ook wel 'the King of Rock And Roll' of kortweg 'The King' genoemd.

Elvis is geboren op 8 januari 1935 en overleed op 16 augustus 1977, hij heeft 23 jaar gezongen en heeft daarin 134 liedjes gemaakt.

William Smulders' Elvis Presley Tribute maakt door het gebruik van èchte vintage apparatuur een onvervalste sound; van ingetogen tot uitbundig swingend. De 45 minuten durende Elvis Presley Tribute, smaakvol gebracht door William Smulders, is uitermate geschikt voor gelegenheden waar het dak eraf mag; let's rock&roll!

Als tape act verzorgd William Smulders zijn Elvis Presley tribute door middel van met zijn eigen band opgenomen orkestbanden een exclusief optreden, of om het helemaal 'af te maken' een complete show met William's eigen LIVE band 'the Handjives' passend voor en bij iedere gelegenheid.

William Smulders gaat altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig en t.a.t. uit te breiden met een grote(re) geluidset en complete lichtshow met decor; wij informeren je graag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Uitkoopgage solo 1x 45 min.
vanaf € 795,- excl. 9% btw incl. m/a set

Uitkoopgage incl. liveband
* op aanvraag

Video's