Elvis Presley Tribute by William Smulders

Na de afgelopen jaar uitgekomen film over het leven met natuurlijk de fantastische muziek van Elvis Presley en het succes van Bouke & the Elvis matters band in het TV programma 'Tribute of the bands' kunnen we gerust zeggen; 'ELVIS IS BACK'!

Onze eigen topper William Smulders neemt u mee in de sfeer van 'the King' Elvis Presley en trakteert u op 45 minuten onvervalste Rock&Roll met de toppers uit het repertoire van Elvis.

William groeide op met de muziek van Elvis Presley en raakte helemaal in de ban van the 50’s. Als William Elvis Presley zingt, voel je dat. Het zit hem in zijn stem, gitaarsound en vetkuif. William speelt klassiekers zoals onder andere “Love Me Tender”, “Blue Suede Shoes”, “Suspicious Minds” en “A Little Less Conversation”. Dat wordt swingen!

De Elvis Presley tribute is te boeken als solo act of met complete band; wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Over deze act

Elvis Presley werd en wordt ook wel 'the King of Rock And Roll' of kortweg 'The King' genoemd.

Elvis is geboren op 8 januari 1935 en overleed op 16 augustus 1977, hij heeft 23 jaar gezongen en heeft daarin 134 liedjes gemaakt.

William Smulders' Elvis Presley Tribute maakt door het gebruik van èchte vintage apparatuur een onvervalste sound; van ingetogen tot uitbundig swingend. De 45 minuten durende Elvis Presley Tribute, smaakvol gebracht door William Smulders, is uitermate geschikt voor gelegenheden waar het dak eraf mag; let's rock&roll!

 Als tape act speelt William Smulders' Elvis Presley tribute door middel van een met zijn eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden van 45 minuten, passend voor en bij iedere gelegenheid.

William Smulders gaat altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig. 

Uitkoopgage 1 x 45 min.
€ 795,- excl. 9% btw incl. m/a set

Foto's

Video's