Femke Hengeveld

Femke HengeveldFemke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een mooie podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Inmiddels heeft Femke een vast team van tekstschrijvers, producers en clipmakers om zich heen verzameld. Met dit vaste team heeft zij ondertussen zes singles uitgebracht. De nummers worden steeds fantastisch ontvangen en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Nieuwsgierig? Check hier haar video's       Video's 

Over deze act

Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur of langer in een mega feesttent: Femke zal je verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Femke wil bij ieder optreden het beste uit zichzelf halen en gaat daarom altijd op pad met haar eigen geluidsman. De gage is dan ook inclusief M en/of A set, tot 250 personen.

Femke draagt exclusief kleding van Chili & Ice! Check hier hun Facebookpagina.
Femke's haar wordt exclusief verzorgd door Medze Hair Evolution! Check hier hun Facebookpagina.
Femke's wimpers worden exclusief verzorgd door Studio Quintess! Check hier hun Facebookpagina.

Direct kijken of Femke Hengeveld nog beschikbaar is?         AGENDA

 

Femke draagt exclusief kleding van Chili & Ice! Check hier hun facebookpagina. 

Femke's haar word exclusief verzorgt door Medze Hair Evolution! Check hier hun facebookpagina.

Femke's wimpers worden exclusief verzorgt door Studio Quintess! Check hier hun facebookpagina.

 

Uitkoopgage 30 minuten
€ 895,- excl. 9% btw

Uitkoopgage 2 x 30 minuten
€ 1195,- excl. 9% btw

Aangepaste ceremonieset
Prijs op aanvraag

Video's