Femke Hengeveld

 

Femke Hengeveld is een Arnhemse zangeres.  Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire altijd snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studios; op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Door haar eerdere samenwerking met het platenlabel Toekomst Music, heeft Femke inmiddels een vast team van tekstschrijvers, producers en clipmakers om zich heen verzameld. Met dit team heeft zij ondertussen negen singles uitgebracht. De nummers worden steeds fantastisch ontvangen en zijn landelijk te horen op de radio en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen catchy sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Nieuwsgierig? Check hier Femke's fanlink      FANLINK

Over deze act

 

Femke treedt wekelijks door het hele land op en heeft het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een bruiloft of zelfs een uitvaart; of het nu gaat om een allround set van een half uur of langer in een mega feesttent: Femke zal je verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire; zowel Nederlands, Duits- als Engelstalig, van ballads tot feest maar ook dance heeft Femke in haar uitgebreide repertoire.

Femke gaat bij ieder optreden altijd op pad met een eigen geluidstechnicus van S!NG Showequipment. De gage is dan ook inclusief M en/of A set, tot 250 personen.

Femke draagt exclusief kleding van het merk Divoque

Direct kijken of Femke Hengeveld nog beschikbaar is?         AGENDA

 

 

Uitkoopgage 30 minuten
€ 895,- excl. 9% btw

Aangepaste ceremonieset
Prijs op aanvraag

Video's