Party Harry

 

Party Harry

Entertainment stroomt bij Harry door zijn aderen! De juiste sfeer neerzetten, interactie met het publiek, improvisatievermogen, gevoel voor show, aangevuld met zijn natuurlijke  charisma en flinke dosis humor maken hem de rasartiest en entertainer die hij alweer 24 jaar is! Een geliefde en graag geziene artiest in binnen- en buitenland.

“Zijn specialiteit is...FEEST, voor minder doen we het niet!"

 

Party Harry

 

Zijn repertoire is zeer breed en zijn optredens blinken uit in variatie. Om compleet uit je dak te gaan op je feest kan je hem boeken met de allerbeste en grootste feesthits uit binnen- en buitenland! Zijn specialiteit is FEEST! Nederlands -Duits- of Engelstalig hij heeft ze allemaal. Of kies je voor Jazzy, swingend bij een chique dinnershow of bedrijfsfeest? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.  De juiste muziek op het juiste moment is essentieel voor een geslaagd feest of event!

Het ‘lezen’ van een feest/ event en de juiste invulling er aan geven is een kwaliteit die bij Harry vanaf het begin van zijn carrière met de paplepel is ingegoten. Door de opdracht aan te voelen en uit te voeren is hij op diverse evenementen en feesten uitstekend inzetbaar en van toegevoegde waarde op ieder evenement.

Foto's