Partyband ReMixx

 

Partyband ReMixx

De dame en twee heren van ReMixx weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog rasentertainers, waarbij het publiek intensief betrokken wordt. Inmiddels is ReMixx daardoor uitgegroeid tot één van de meest geboekte trio’s van Nederland!

 

Remixx.....

 

Door de unieke samenstelling van ReMixx weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Met de juiste interactie met het publiek wordt het feest keer op keer persoonlijk en met een uniek karakter. Of het nu gaat om je bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of feesttent, dankzij de brede keuze in het repertoire weet ReMixx iedereen op de dansvloer te krijgen. Of het nu gaat om dansmuziek, top 40, Nederlandstalig, disco, rock of de nieuwste hits, ReMixx is vocaal en muzikaal veelzijdig genoeg om in te spelen op de wensen van het publiek. ReMixx behoort dan ook niet voor niks tot één van de meest geboekte bands van Nederland.

ReMixx streeft naar perfectie!

En dat is tot ieder detail te zien. De professionele geluid- en lichtinstallatie, de presentatie en uitstraling op het podium vormen één perfect geheel.

Foto's

Video's