William Smulders

 

Zanger/gitarist William Smulders is een pure artiest. Met zijn unieke William-sound speelt en zingt hij bekende hits van de jaren 50 tot nu. Zijn repertoire bevat meer dan 200 liedjes met ballads als 'Love me tender' van Elvis tot 'Hit the road Jack' van Ray Charles maar ook 'Fly me to the moon' van Frank Sinatra en 'Wake me up' van Aviici zijn voorbeelden van de veelzijdigheid van zanger gitarist William Smulders.

Met zijn zeer goed ontwikkelde en warme stemgeluid streelt hij al zingend ieders oren! Hij past zijn playlist aan op elk feest of gezelschap naar wat past bij het moment. Het volume van William zijn optredens past de geluidstechnicus aan naar uw wensen, van zacht op de achtergrond tot lekker swingen op de dansvloer en alles daar tussen in, met een repertoire van maar lieftst 200 (!) evergreenhits waarbij verzoeknummers ook tot de mogelijkheden behoort is William een regelrechte 'Evergreen Hits Machine' van de 50's tot heden!

Over deze act

 

EEN EIGEN SOUND MET EEN BIJZONDERE TOEVOEGING

Zanger gitarist William heeft vanaf zijn kindertijd geoefend om één te worden met zijn gitaar. Dit is zeker gelukt, dit voel en hoor je als je hem ziet optreden! Hij is een gedreven gitarist die echt verbonden is met zijn gitaar. Zijn spel is eigen en uniek. Als je hem vaker hoort spelen kun je zijn sound met je ogen dicht herkennen! Ook William is met de tijd meegegaan; met een klein opname apparaat, dat hij met zijn voet bedient, neemt hij live een klein stukje van zijn slag op om er vervolgens overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn. Zo creëert hij een bijzondere sound én het juiste bereik, ook voor grotere gezelschappen. Met zijn sound en stijlvolle kleding is William Smulders een verrijking van uw feest.

William Smulders maakt door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound; van ingetogen, tot uitbundig swingend, uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag!

Als tape act kan William Smulders door middel van een met zijn eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden verzorgen, passend voor iedere gelegenheid.

William Smulders gaat altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig.

 

Uitkoopgage 1 x 45 min.
€ 795,- excl. 9% btw incl. m/a set

Uitkoopgage 3 x 45 min.
€ 995,- excl. 9% btw incl. m/a set

Video's