William Smulders & Lieke Grey

Live duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijk optreden met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie en indrukwekkende zang. Ze spelen de hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The pointer sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele andere. Ook maken ze soms een uitstapje naar Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld, Fank Boeijen, André Hazes of Willeke Alberti.

De muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. William en Lieke hebben beide een warme goed getrainde en zuivere zangstem. William is een gedreven gitarist die met een klein voet-bedient opnamen apparaatje een klein stukje van zijn slag opneemt terwijl hij aan het spelen is. Vervolgens laat hij dit meelopen om er overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn. Lieke vult dit aan door middel van percussie (shaker, tamboerijn, koe-bel enz) daarnaast speelt zijn de snare- en basedrum. Zo vormen zij samen een kleine band!

William en Lieke kunnen zich feilloos aanpassen aan de wensen van de klant of het publiek. Zo spelen ze meer op de achtergrond tijdens bijvoorbeeld een diner, netwerkborrel of beurs. Wat meer op de voorgrond tijdens een receptie of feestavond zodat de gasten ook gezellig kunnen praten. Maar dit muzikaal duo kan ook een feest maken zodat er volop gedanst kan worden!

Over deze act

Muzikaal live duo William Smulders en Lieke Grey zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet Lieke door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. William doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan! Ook de chemie en interactie tussen William en Lieke werkt mee aan een ongedwongen sfeer. Daarnaast delen muziekaal duo William en Lieke indien gewenst verzoekkaarten uit. Hierop staat een greep uit hun repertoire. Het publiek kan aankruisen wat ze willen horen en zo maken ze er samen met uw gasten een feest van! Ook Dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Akoestisch verzorgt Live duo William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

 Versterkt verzorgt Live duo William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag.

Uitkoopgage 1 x 45 min.
€ 1.075,- excl. 9% btw incl. m/a set

Uitkoopgage 3 x 45 min.
€ 1.295,00 excl. 9% btw incl. m/a set

Foto's

Video's