William Smulders & Lieke Grey (live duo)

Live duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijk optreden met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie en indrukwekkende vocals. Ze spelen de hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The Pointer Sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele anderen. Ook maken ze soms een uitstapje naar Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld, Fank Boeijen, André Hazes of Willeke Alberti. Met een repertoire van maar lieftst 200 (!) evergreenhits waarbij verzoeknummers ook tot de mogelijkheden behoort zijn William & Lieke een regelrechte 'Evergreen Hits Machine' van de 50's tot heden!

De muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. William en Lieke hebben beide een warme, goed getrainde en zuivere zangstem. William is een gedreven gitarist die met een klein opname apparaat, welke door de voet wordt bediend, een stukje van zijn gitaarslag opneemt terwijl hij aan het spelen is. Vervolgens laat hij dit meelopen om er overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn. Lieke vult dit aan door middel van percussie (shaker, tamboerijn, koe-bel enz) daarnaast speelt zij de snaredrum. Zo vormen zij samen een kleine band of spelen deze ras muzikanten met live ingespeelde banden (door hun eigen band) waardoor er een onvervalste sound ontstaat van een hele band!

Over deze act

Muzikaal live duo William Smulders en Lieke Grey zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet Lieke door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. William doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan! Ook de chemie en interactie tussen William en Lieke werkt mee aan een ongedwongen sfeer. 

 Live duo William Smulders & Lieke Grey maakt door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound; van ingetogen tot uitbundig swingend! Deze setting is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag!

William & Lieke gaan altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig.

Uitkoopgage 1 x 45 min.
€ 895,- excl. 9% btw incl. m/a set

Uitkoopgage 3 x 45 min.
€ 1.295,00 excl. 9% btw incl. m/a set

www.liveduo.nl

Video's