Geluid en licht verhuur

S!ng doet naast het boeken van goede artiesten ook aan geluid en licht verhuur. Alle apparatuur die jij nodig hebt om een spetterende show neer te zetten is bij ons te huur. Variërend van verschillende bewegende lichten, spots en lightbars tot mengpanelen en DJ Gear. Je kan bij ons alles huren op het gebied van geluid en licht.

Geluid en licht verhuur

Laten we eens kijken naar wat voor geluid en licht verhuur wij hebben. Te beginnen bij de audio. Wij bieden verschillende geluidsystemen, luidsprekers, mengtafels, DJ gear en randapparatuur aan. Onder geluidsystemen vallen bijvoorbeeld de MW Audiotechniek A-Set en D-Set. Dit zijn volledige sets met speakers, mengpanelen en bekabeling, geschikt voor feesten van 150 (A-Set) tot 1000 (D-Set) personen. Wil je het nog groter aanpakken? Kies dan bijvoorbeeld voor de Harmonic Design Set 2. Deze kan zalen tot 1750 personen van geluid voorzien.

Geluid en licht verhuur

DJ Gear te huur

Wil je DJ'en op je eigen feest en ben je nog op zoek naar de juiste apparatuur? Dan kun je misschien wel iets met onze DJ gear. Bij S!ng kun je terecht voor draaitafels, en ook voor bijbehorende mengpanelen. Wil je zelf de muziek verzorgen op je feest maar kun je niet werken met een draaitafel? Dan is een Eazis Muzieksysteem misschien iets voor jou. Dit is een makkelijk te bedienen apparaat met touchscreen waarop duizenden legale liedjes staan. Sluit hem aan op je muzieksysteem en "draai" de sterren van de hemel!

Licht verhuur bij S!ng

S!ng heeft ook een grote hoeveelheid lichtapparatuur die je kunt huren. Bijvoorbeeld voor bewegend licht. De ADJ Inno Pro is een mooie spot met ingebouwde lichtprogramma's. Hij is makkelijk te vervoeren en door iedereen op te bouwen. Naast deze spot hebben we nog een aantal zeer mooie bewegende lichten voor jou om uit te kiezen.

Spots en Licht sets

Bij S!ng kun je ook terecht voor spots en licht sets. De spots kunnen klassieke theaterspots zijn, maar ook bijvoorbeeld Par spots. En wil je in een keer klaar zijn? Huur dan een licht set. Dit zijn sets met Fourbars en ledverlichting, met de bijbehorende bekabeling en sturingsapparatuur. Ideaal als jij je eigen show in elkaar wil zetten.

Gebruikt licht- en geluidsapparatuur

Bij S!NG wordt het aanbod in licht- en geluidsapparatuur constant vernieuwd. Hierdoor kunnen wij je altijd verzekeren, dat wanneer je apparatuur bij ons koopt, de kwaliteit gewaarborgd wordt en het jarenlang mee kan. Ons assortiment gebruikt apparatuur verkeert dus altijd in uitstekende staat en is tegen een scherpe prijs te verkrijgen. Van kabels tot aan flightcases, en van spiegelbollen tot aan haspels. In ons aanbod occasions vind je allerlei goed onderhouden apparatuur van A-kwaliteit. Bekijk hier ons aanbod.

Kom naar S!ng voor jouw geluid en licht verhuur

Ben je nieuwsgierig geworden wat S!ng nog meer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken. Zo heb jij binnenkort een ongvergetelijk feest met de geluid en licht verhuur van S!ng.