Geluid verhuur, voor al je feesten

De geluid verhuur van !NG Music biedt je een zeer ruim aanbod van geluidapparatuur. Voor elk feest is er wel een passende oplossing te vinden. Zo weet je altijd zeker dat je feest een onvergetelijk feest gaat worden.

Geluid verhuur: van speakers tot mengtafels

Voor je feest wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is. En het geluid is daar zeker geen uitzondering op. Daarom kan je bij S!NG Music topkwaliteit geluidapparatuur huren. En om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kan je met al je wensen bij ons terecht. 

Speakers huren

Het eerste onderdeel van een goede geluidset zijn de speakers. Bij S!NG Music heb je de keuze tussen luidsprekers en hele audiosystemen. De luidsprekers zijn ideaal voor kleinere feestjes, of voor het versterken van sprekers. De audiosystemen zijn uitermate geschikt voor grotere feesten, en zorgen voor een gaaf geluid. We hebben dan ook een ruime keuze uit audiosystemen, zodat al je wensen werkelijkheid kunnen worden. En met een versterker van Dateq maak je het geluidsysteem helemaal af.

Mengtafel huren

Ook is het handig om een mengtafel te huren. Met een mengtafel kan je verschillende geluidskanalen harder of zachter zetten. Ook kan je bijvoorbeeld de bass of treble verhogen of verlagen. Je kan het geluid dus naar eigen smaak aanpassen. 

Ook de aankleding van S!NG Music

Naast geluid verhuur verhuren wij ook de aankleding voor het podium aan. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie DJ Booth huren, maar ook lichtmasten en beeldschermen kunnen gehuurd worden bij S!NG Music. Met de lichtmasten, en bijbehorende apparatuur, kan je de mooiste lichtshows in elkaar zetten. Niets is te gek. Zo krijgt je feest direct een professionele uitstraling.

 

Geluid verhuur

Geluid verhuur van S!NG Music

Daarmee weet je zeker dat je een topfeest neer gaat zetten. Hoogwaardige kwaliteit geluidsapparaten voor een geweldig feest. Bekijk nu de mogelijkheden, of neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Dan hopen we je snel te mogen helpen.

Bekijk het assortiment van S!NG Music

S!ng occasions 

Aangezien wij constant ons aanbod vernieuwen in geluids- en lichtapparatuur, komt het wel eens voor dat apparatuur niet meer bij ons wordt gebruikt, maar nog wel in een uitstekende conditie verkeert. Daarom kan je bij ons goed onderhouden geluids- en lichtapparatuur kopen tegen een scherpe prijs. In ons groot assortiment occasions kan je bijvoorbeeld diverse versterkers, flightcases en lampen verkrijgen. Klik hier om het gehele assortiment occasions te bekijken en wellicht zit er nog wat bij wat je zoekt.