Live band inhuren?

Wat is er nou leuker dan een feestje organiseren en een live band laten optreden?Wij denkenk niets. Daarom kun je bij ons verschillende live bands inhuren. Want wij doen niets liever dan jouw feest naar het volgende niveau tillen!

Een live band inhuren

Bij Singmusic.nl heb je keuze uit twee verschillende bands. Allereerst zijn er de Men in Music, twee oudgedienden in het muziekvak. Men in Music bestaat uit twee enthousiaste muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdient hebben. Met onderling jaren ervaring weten zij met een combinatie van dansmuziek, swingende Rock 'n Roll, Hollandse hits en nog vele andere stijlen elk feestje naar hun hand te zetten. Daarnaast treden ze ook op met een Bluesbrothers-show en een Elvis-show. Kortom, voor elk feestje een uniek aanbod.

Boek de Men in Music Check beschikbaarheid

Live band inhuren

Partyband Remixx op jouw feest?

Een andere live band die je bij ons kunt inhuren is Partyband Remixx. Partyband Remixx bestaat uit een dame en twee heren, wat zorgt voor een mooie afwisseling. De band beschikt over een uitgebreid repertoire en is daardoor een welkome toevoeging voor elk feestje. Het publiek wordt veel betrokken bij de act, waardoor iedereen in het publiek een onvergetelijke avond kan beleven. Daar zorgt Partyband Remixx wel voor!

Boek Partyband Remixx Beschikbaarheid Partyband Remixx

 

Live band huren: avondvullende show

Je kunt er ook voor kiezen om een avondvullende show bij Singmusic.nl in te huren. Deze wervelende show staat garant voor een avond lang genieten. De mooiste liedjes, de grootste hits en de beste muziek passeert de revue. De S!ng Live on Stage act weet elk feestje om te toveren tot een knalfuif. En de show is in 4 varianten in te huren. Deze vier varianten verschillen in grootte en wat voor licht er bij de show past. Zo kun je een show tot 1500 man verzorgen. Ideaal voor bruiloften, tentfeesten en andere leuke evenementen.

'Live on Stage' boeken 'Live on Stage' beschikbaarheid

Nu jouw ideale live band inhuren

Heb je iets gezien waar jij wel interesse in hebt? Of wil je graag weten wat het prijskaartje is van een live band inhuren? Geen probleem. Neem contact met ons op via de contactpagina of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen