Verhuur geluidsinstallatie

Organiseer je binnenkort een evenement of geef je een feestje? Muziek kan dan natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare verhuur van geluidsinstallatie ben je bij S!NG aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere gelegenheid de juiste apparatuur. We werken uitsluitend met hoogwaardige geluidsinstallatiemerken.

Geluidsinstallatie voor ieder feest

Heb je geluidsinstallatie nodig voor een evenement? Voor elk feest vinden we bij S!NG een passende oplossing voor het beste geluid. We denken altijd met je mee om ervoor te zorgen dat het een geslaagd feest wordt. Tijdens je feest zal het aan niets aan muziek ontbreken. We verzorgen dan ook enkel topkwaliteit geluid verhuur.

Verhuur geluidsinstallatie

Bij S!NG kan je verschillende soorten geluidsinstallatie huren. Afhankelijk van je evenement, voorkeur en muziek. We kunnen je natuurlijk altijd adviseren over de verschillende mogelijkheden in de verhuur van geluidsinstallatie. Ben je bijvoorbeeld alleen op zoek naar geluidssystemen of ook naar luidsprekers, mengtafels of DJ Gear?

Audio verhuur bij S!NG

  • Geluidsystemen
  • Luidsprekers
  • Mengtafels
  • Taperacks
  • Presentatie materiaal
  • DJ Gear
  • DJ boeken
  • Randapparatuur
  • Microfoons

Geluidsinstallatie huren

Gebruikt apparatuur 

Huurt u steeds weer opnieuw licht- en geluidsapparatuur en organiseert u best vaak een feest of dergelijke? Bij S!NG kunt u gebruikt licht- en geluidsapparatuur kopen. Aangezien wij constant het aanbod vernieuwen, komt het wel eens voor dat wij bepaalde apparatuur niet meer gebruiken. Hierdoor blijft er veel apparatuur over, terwijl het zeker nog wel een aantal jaren meegaat. Van een audio haspel tot aan een Denon DN-V100 Tuner 19" pro. Bekijk hier de verkoop van S!NG en wellicht zit er nog wat voor u tussen. 

Verhuur geluidsinstallatie

Alle showequipment huren

Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk tijdens de organisatie van je evenement. Bij S!NG kunnen we je alles uit handen nemen. Bij ons kan je niet alleen terecht voor de verhuur van geluidsinstallatie, maar ook voor licht, decorattributen, DJ Booths en beeld. Voor ieder evenement bieden we de passende oplossing. Of het nu gaat om een meerdaags festival of een tuinfeest, wij kunnen je van alle showequipment voorzien en je een geweldig feest bezorgen.

Alle showequipment

Sfeervolle achtergronddoeken

Er is net een groot feest georganiseerd, het licht- en geluidsapparatuur is klaar voor gebruik, maar ontbreekt de final touch nog zoals decor en aankleding? Ook als je naar deze twee producten op zoek bent zit je bij S!NG helemaal goed! Op onze website vind je meerdere achtergronddoeken van uitstekende kwaliteit. De doeken zijn 6 x 3 meter en worden alleen verhuurd in combinatie met een truss constructie.   

S!NG staat je graag te woord

Heb je een vraag over ons assortiment? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?  Wij staan graag voor iedereen klaar, dus heb je een specifieke vraag over ons assortiment, de artiesten of dergelijke? Laat het ons dan gerust weten. Je kunt ons dagelijks bereiken via (055) 506 0114, via ons contactformulier, of je kunt een mail sturen naar info@singmusic.nl

Sing Music
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen