B. Morris

 

B.Morris is een singer / songwriter en muzikaal entertainer uit Zwolle. 

In de afgelopen 20 jaar is B. Morris door het hele land te zien en te horen geweest op diverse gelegenheden, café's, festivals, terrassen en feestelijke openingen.

Middels een krachtige live-performance weet B. Morris door een gevarieerd repertoire de juiste sfeer te vatten, zichzelf begeleidend op diverse acoustische gitaren.

Over deze act

 

In de ruim twee decennia heeft B. Morris met een keur aan muzikanten in diverse formaties gespeeld, onder andere The Tommy Dixon Band, The Case, Free to Fly, Scarecrow Garden en Old Friends. Uiteindelijk is er toch gebleken dat de echte kracht van B. Morris echter zit in zijn solo optredens, waarin hij telkens weer de juiste snaar weet te raken.

B. Morris speelt naast een gevarieerd eigen repertoire een willekeur aan covers, ( pop, jazz, blues, soul, country & western, 50's, 60's, 70's en 80's ) en laat voor de luisteraar de geschiedenis herbeleven middels deze interessante mix van muzikale impressies.

Indien je B. Morris boekt via Sing Music zal  een ervaren geluidstechnicus van Sing Showequipment zorgdragen voor een passende geluidsinstallatie tot 250 personen en indien gewenst een frontlichtarmatuur op statief.

De show van B. Morris duurt 4 uur. ( pauzes inbegrepen )

Uitkoopgage 4 x 45 min incl. geluid
€ 550,- excl. 9% btw

Uitkoopgage 4 x 45 min excl. geluid
€ 350,- excl. 9% btw