Een Coverband Boeken doe je bij S!ng

Wil jij een coverband boeken voor een speciale gelegenheid?  Een goede coverband kent namelijk een aantal voorwaarden. Ze spelen leuke liedjes, ze hebben een breed repertoire en ze kunnen hun publiek meesleuren in de muziek. Als je zo'n coverband wilt boeken, dan zit je bij S!ng aan het juiste adres. Wij hebben verschillende top-coverbands in ons aanbod. Deze bands spelen de liedjes die jij graag hoort op jouw tentfeest, bruiloft of jubileum. Daardoor hebben wij voor ieder feestje een bijpassende coverband, al het verkrijgbare entertainment in Nederland kan S!NG voor je verzorgen! S!NG is een erkend organisatiebureau.

Coverband boeken bij S!NG

Wij hebben dus een aantal coverbands voor jou om uit te kiezen. Bijvoorbeeld coverband Men in Music. Dit muzikale duo weet elk publiek naar zijn hand te zetten. Gewapend met microfoon en gitaar gaan ze elke zaal muzikaal te lijf. Met de mooiste Rock 'n Roll hits, de leukste feestkrakers en rustige achtergrond muziek voelen ze zich op elk feestje thuis. De Men in Music  hebben jarenlange ervaring op het podium. Ze hebben hun sporen in de industrie dan ook ruimschoots verdient. En deze ervaring delen ze graag met jou. Je kan deze coverband boeken voor jouw feest! Klik op onderstaande button om te zien of ze beschikbaar zijn, of boek ze direct.

Coverband boeken men in music

Beschikbaarheid checken Direct boeken

 

Coverband Remixx boeken

Een andere hele leuke coverband die je bij ons kan boeken is Partyband RemixxDeze gezelligde feestband, bestaande uit twee mannen en een dame, weten de tent op zijn kop te zetten. Met de leukste top 40 hits, de bekendste Nederlandstalige meezingers, de swningedste discohits en de beste rocksongs weten zij het publiek keer op keer op hun hand te krijgen. En deze partyband dijnst nergens voor terug. Of het nu een bruiloft, receptie of tentfeest is: Partyband Remixx is de keuze wanneer je een coverband boeken wilt!

Coverband boeken remixx

Beschikbaarheid  checken Direct boeken

 

Party band Remixx

Avondvullende show boeken

Een andere optie is om bij S!ng een avondvullende show te boeken. De 'S!ng Live on Stage' show combineert de krachten van verschillende S!ng artiesten om een prachtige show op touw te zetten. De show is in 4 varianten verkrijgbaar, verschillende in tijd en grootte. De show combineerd de zang van Femke Hengeveld en Dennis Wiltink met de DJ skills van DJ Jurjen. Samen zingen ze de leukste liedjes. 

Coverband boeken Sing live on stage

Check beschikbaarheid Direct boeken

Coverband op bruiloft

Voor een geweldige tijd op je bruiloft is het aan te raden om één van de twee coverbands van S!NG Music te boeken! Luister naar hun te gekke countryhits, de beste Rock 'n Roll songs en de gezelligste Hollandse Feestnummer. Al het publiek krijgen zij gegarandeerd aan het dansen. Onze partyband maakt gebruikt van een lichtinstallatie, uitstekend geluid en goede presentatie skills.

Zie jij een coverband boeken voor je bruiloft helemaal zitten. Super leuk! Je kan bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen of neem contact op op deze pagina. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en over jouw wensen voor een onvergetelijke bruiloft.

Coverband boeken voor bruiloft  Beschikbaarheid checken

Voor elk type event

Een coverband boeken is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je gasten een geweldige tijd hebben tijdens je evenement of feest. Bij S!NG hebben we een breed scala aan coverbands die geschikt zijn voor elk type event, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival.

Onze coverbands zijn geselecteerd op basis van hun muzikaliteit, entertainerschap en hun vermogen om een menigte te entertainen. Ze zijn allemaal professioneel en ervaren in het spelen van een brede reeks aan muziekstijlen en nummers, van populaire hits tot klassiekers. Door hun ervaring en energieke optredens zullen ze ervoor zorgen dat je gasten op de dansvloer blijven tot het einde van het evenement.

Eén van onze populaire opties is een band die zich specifiek richt op een bepaalde muziekstijl, zoals de '80s partyband die garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Of misschien wil je liever een band die een breed scala aan muziekstijlen speelt?

Alleen showequipment nodig?

Wij verzorgen niet alleen live acts en cover bands voor je event. Ook alleen de showequipment is bij ons te huren. Zo kun je een dj-booth, licht en geluidsapparatuur huren voor jouw feestje. Of je nu een volledige stage wilt huren of slechts audio apparatuur nodig hebt. Wij kunnen je altijd voorzien van de spullen die jij nodig hebt. Voor een offerte op maat kan je contact opnemen via:

Vraag een offerte aan

Contact

Heb je nog vragen over artiesten boeken, een partyband / coverband boeken, een zanger boekeneen dj boeken of ons assortiment? Wij zijn altijd telefonisch te bereiken via (055) 506 0114, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@singmusic.nl