Een Coverband Boeken doe je bij S!ng

Een goede coverband kent een aantal voorwaarden. Ze spelen leuke liedjes, ze hebben een breed repertoire enze kunnen hun publiek meesleuren in de muziek. Als je zo'n coverband wilt boeken, dan zit je bij S!ng aan het juiste adres. Wij hebbenv verschillende top-coverbands in ons aanbod. Deze bands spelen de liedjes die jij graag hoort op jouw tentfeest, bruiloft of jubileum. Daardoor hebben wij voor ieder feestje een bijpassende coverband.

Coverband boeken bij S!ng

Wij hebben dus een aantal coverbands voor jou om uit te kiezen. Bijvoorbeeld coverband Men in Music. Dit muzikale duo weet elk publiek naar zijn hand te zetten. Gewapend met microfoon en gitaar gaan ze elke zaal muzikaal te lijf. Met de mooiste Rock 'n Roll hits, de leukste feestkrakers en rustige achtergrond muziek voelen ze zich op elk feestje thuis. De Men in Music  hebben jarenlange ervaring op het podium. Ze hebben hun sporen in de industrie dan ook ruimschoots verdient. En deze ervaring delen ze graag met jou. Je kan deze coverband boeken voor jouw feest! Klik op onderstaande button om te zien of ze beschikbaar zijn, of boek ze direct.

Coverband boeken men in music

Beschikbaarheid checken Direct boeken

 

Coverband Remixx boeken

Een andere hele leuke coverband die je bij ons kan boeken is Partyband RemixxDeze gezelligde feestband, bestaande uit twee mannen en een dame, weten de tent op zijn kop te zetten. Met de leukste top 40 hits, de bekendste Nederlandstalige meezingers, de swningedste discohits en de beste rocksongs weten zij het publiek keer op keer op hun hand te krijgen. En ze dijnzen nergens voor terug. Of het nu een bruiloft, receptie of tentfeest is: Partyband Remixx is de coverband die jij wilt boeken!

Coverband boeken remixx

Beschikbaarheid  checken Direct boeken

 

Avondvullende show boeken

Een andere optie is om bij S!ng een avondvullende show te boeken. De 'S!ng Live on Stage' show combineerd de krachten van verschillende S!ng artiesten om een prachtige show op touw te zetten. De show is in 4 varianten verkrijgbaar, verschillende in tijd en grootte. De show combineerd de zang van Femke Hengeveld en Dennis Wiltink met de DJ skills van DJ Jurjen. Samen zingen ze de leukste liedjes. 

Coverband boeken Sing live on stage

Check beschikbaarheid Direct boeken