Wil je licht en geluid huren voor een feest?

Wil jij licht en geluid huren voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, thuisfeest, verjaardag of evenment? Bij ons zit je helemaal goed bij onze licht en geluid verhuur service.

Wij verhuren dj sets, dj boots, draaitafels, mengpanelen, maar ook bewegend licht, rook machines en licht effecten. Daarnaast is het mogelijk om special effects bij ons te huren. Je kan bij zowel losse onderdelen als hele licht en geluid sets huren met alles erop en eraan. Wil jij dus licht en geluid huren dan zit je bij S!NG Music perfect!

Licht en geluid huren voor je feest?

Heb je een feestje en wil jij licht en geluid huren omdat jij dit professioneel aan wilt pakken? Dan is de licht en geluid verhuur service echt iets voor joU! Met uitsluitend professionele kwaliteit apparatuur weet je zeker dat je van je feest een onvergetelijke ervaring gaat maken. 

Als je licht en geluid wilt huren voor jouw feest, dan ben je bij S!NG aan het juiste adres. Want je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het. Van spots, bewegend licht en LED barren tot aan de lichtsturing en dimmers: bij S!NG kun je het totaalplaatje huren.

Verhuur geluidsapparatuur

S!NG levert alleen maar A-kwaliteit apparatuur. Want een feest dat moet worden stilgelegd is nooit waar je op zit te wachten. Wij kunnen dan ook garanderen dat wij je evenement of feest voorzien van het beste geluid en van goed werkend licht.

Ontdek al het lichtapparatuur van S!NG, en laat het gerust weten als je interesse hebt. S!NG biedt voor ieder feest wel een passend licht- en geluidssysteem. Wij verhuren geluidsapparatuur in allerlei formaten. Een groot of klein feest? Wij hebben speakers op maat. 

Geluidsapparatuur kopen?

Wil je nooit meer om hoeven te kijken naar geluid of licht apparatuur? Dan biedt S!NG ook nog de mogelijkheid Occasion apparatuur over te nemen. Dit is apparatuur van goede kwaliteit die absoluut geschikt is voor een tweede leven.

Ook voor het huren van geluidsapparatuur zit je bij ons goed. Want een goed feest heeft goed geluid nodig, en dat hebben we. Het maakt niet uit wat je wilt: bij S!NG kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden.

Geluidsapparatuur huren

Ook als het aankomt op geluid is het aanbod groot bij S!NG. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het huren van een heel geluidsysteem, maar ook voor enkel de luidsprekers. Kortom, je kunt precies huren wat je nodig heeft voor een spetterend feest. Naast geluidsystemen en luidsprekers kan je bij ons ook terecht voor:

Licht en geluid huren

Special effects huren?

Wil jij special effects huren dan hebben wij een groot assortiment met de meest vette special effects. Wil jij het klein of groot aanpakken? Wij hebben de mooiste led lampen, beams en stroboscopen. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten groottes.

Neem contact met ons op en laat je door ons vakkundig personeel informeren. Als je special effects wil huren dan informeert ons personeel je graag met gedegen en professioneel advies. 

Schitterende lichtshows

Met de ADJ Inno pro kan je lichtshows naar jouw wens maken. Het apparaat is uitgerust met 8 kleuren + wit en 6 verschillende gobo's.  Een scherpe beam met gobo shake effect, wat je lichtshow een stuk interessanter en intenser maakt. Verder heeft de ADJ Inno pro een handmatige zoom en wordt met 14 DMX kabels geleverd.

Licht en geluid verhuur voor je feest

Zoals je kunt zien is de keuze ontzettend groot. Daarom weet je ook dat je gegarandeerd de geschikte apparatuur zult vinden. Hierbij kan je er voor kiezen om de lichten en het geluid samen te huren, of juist apart van elkaar. Zo zie je dat de licht en geluid verhuur van S!NG aan alle wensen zal voldoen! Bekijk nu alle mogelijkheden bij S!NG.

Ruime keuze

Als het aankomt op lichten heb je bij S!NG keuze genoeg. Zo zijn er verschillende bewegende lichten waar uit gekozen kan worden. Deze bieden de mogelijkheid een spetterende lichtshow in elkaar te zetten. Ook zijn er verschillende Par Spots en LED barren te huur. Daarnaast kun je bij S!NG ook terecht voor:

Wil je licht en geluid huren?

Ben je geïnteresseerd in onze apparatuur en wil je licht en geluid huren? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen al jouw wensen meenemen en een mooi prijsoverzicht voor je opstellen. S!NG, het boekingsbureau voor artiesten, bands, DJ's en overig entertainment! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan