Zanger voor je feest boeken?

Als je een feest organiseerd, dan wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is. En het belangrijkste is dan misschien wel de muziek. Kies je voor een band, een DJ of wil je een zanger boeken? Kijk hier als je een band wilt boeken en kijk hier als je een DJ wilt boeken. Als je een zanger wilt boeken, lees dan vooral even verder.

Een zanger boeken bij S!ng

Bij S!ng kun je verschillende zangers boeken. De een richt zich op Nederlandstalige muziek, de ander neemt zijn Piano en microfoon mee voor een heerlijk avondje vol meezingers een mooie pianomuziek. Bijvoorbeeld Hans Freije, 'The Pianoman'. Hans neem zijn piano en microfoon mee om voor jou een spetterende avond te verzorgen. Wil je deze zanger boeken voor je receptie, bruiloft, diner of bedrijfsfeest? Goede keus! Hans voelt het publiek perfect aan en speelt naast zijn eigen repertoire ook verzoekjes. Dat maakt Hans de ideale zanger op jouw feest. En denk je dat het iets te intiem wordt met enkel een piano? Dan neet hans een zangeres, gitarist, drummer of een combinatie van deze mee. Zo kun je een optreden van Hans Freie op jouw manier inrichten.

Deze zanger boeken Beschikbaarheid

Artiest met ervaring

Zoek je net even iets anders? Dan is B. Morris misschien iets voor jou. Deze zanger uit Zwolle heeft ruim twee decennia ervaring, en dat straalt hij ook uit. Met ervaring op Festivals, bedrijfsfeesten, café's en op terrassen weet deze Singer-Songwriter elk feestje naar zijn hand te zetten. Hij speelt een mix van pop, jazz, bluse, soul, country & western en nog veel meer. Je kan hier als muziekliefhebber dus echt je hart in kwijt. 

Deze zanger boeken Beschikbaarheid

Boek zanger Dennis Wiltink

Boek een tape-act

S!ing beschikt ook over een aantal hele goede tape-acts. Dit zijn artesten die optreden zonder live muziek. Bij ons kun je dan ook verschillende zangers boeken die aan de hand van een tape optreken. Bijvoorbeeld Dennis Wiltink. Dennis is een echte showman. Hij kent het podium op zijn duim en weet precies hoe hij een goede show neer moet zetten. Dit doet hij door heerlijke balads, vrolijke feesthits en Nederpop met elkaar af te wisselen. Met Dennis weet je zeker dat je een onvergetelijk feest gaat hebben. 

Deze zanger boeken Beschikbaarheid