Zanger voor je feest boeken?

Als je een feest organiseerd, dan wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is. En het belangrijkste is dan misschien wel de muziek. Kies je voor een band, een DJ of wil je een zanger boeken? Kijk hier als je een band wilt boeken en kijk hier als je een DJ wilt boeken. Als je een zanger wilt boeken, lees dan vooral even verder.

Een zanger boeken bij S!ng

Bij S!ng kun je verschillende zangers boeken. De een richt zich op Nederlandstalige muziek, de ander neemt zijn Piano en microfoon mee voor een heerlijk avondje vol meezingers een mooie pianomuziek. Bijvoorbeeld Hans Freije, 'The Pianoman'. Hans neem zijn piano en microfoon mee om voor jou een spetterende avond te verzorgen. Wil je deze zanger boeken voor je receptie, bruiloft, diner of bedrijfsfeest? Goede keus! Hans voelt het publiek perfect aan en speelt naast zijn eigen repertoire ook verzoekjes. Dat maakt Hans de ideale zanger op jouw feest. En denk je dat het iets te intiem wordt met enkel een piano? Dan neet hans een zangeres, gitarist, drummer of een combinatie van deze mee. Zo kun je een optreden van Hans Freie op jouw manier inrichten.

Deze zanger boeken Beschikbaarheid

Artiest met ervaring

Zoek je net even iets anders? Dan is B. Morris misschien iets voor jou. Deze zanger uit Zwolle heeft ruim twee decennia ervaring, en dat straalt hij ook uit. Met ervaring op Festivals, bedrijfsfeesten, café's en op terrassen weet deze Singer-Songwriter elk feestje naar zijn hand te zetten. Hij speelt een mix van pop, jazz, bluse, soul, country & western en nog veel meer. Je kan hier als muziekliefhebber dus echt je hart in kwijt. 

Deze zanger boeken Beschikbaarheid

Boek een tape-act

S!ng beschikt ook over een aantal hele goede tape-acts. Dit zijn artiesten die optreden zonder live muziek. Bij ons kun je dan ook verschillende zangers boeken die aan de hand van een tape optreken. Bijvoorbeeld Dennis Wiltink. Dennis is een echte showman. Hij kent het podium op zijn duim en weet precies hoe hij een goede show neer moet zetten. Dit doet hij door heerlijke balads, vrolijke feesthits en Nederpop met elkaar af te wisselen. Met Dennis weet je zeker dat je een onvergetelijk feest gaat hebben. 

Deze zanger boeken Beschikbaarheid

S!NG Live on Stage 

Een muzikale reis met muziek van toen en nu, Femke Hengelveld, Dennis Wiltink en DJ Jurjen vormen S!NG Live on Stage! Deze ervaren entertainende artiesten zorgen keer op keer voor een werveldende show op ieder feest. Zij draaien van alles! Denk hiermee aan dance classics, top 40, feestmuziek en wordt op verzoek je favoriete plaat gedraaid. 

De show is altijd compleet met alle equipment om je feest compleet te maken. Denk hierbij aan een dj meubel, decor en verlichting.  

Check beschikbaarheid 

Zanger boeken? Ontdek S!NG

Geweldige bands 

Naast het boeken van artiesten en DJ's, kun je bij ons ook terecht om een geweldige band te boeken. Partyband Remixx en Men in Music zorgen ervoor dat iedereen op het feest intensief betrokken wordt en dat er gegarandeerd gefeest gaat worden.

Partyband Remixx is een veelzijdige band en kunnen goed inspelen op de wensen van de feestgangers. Het is niet voor niets één van de meest geboekte bands van Nederland! Men in Music zijn twee enthousiaste muzikanten die voor iedereen muziek maakt op een vrolijke manier. 

Partyband Remixx boeken 

Men in Music boeken

De perfecte combinatie 

Wanneer je op zoek bent naar een leuke, energieke zanger voor je feest, dan hoort daar ook showequipment bij. Want met net dat beetje extra showequipment in combinatie met een leuke zanger, zal je feest een waar spektakel worden. Je maakt je feest daarmee helemaal af! Om dit mogelijk te maken, heeft S!NG al jaren diverse showequipment voor de verhuur. Want als het om zangers en benodigdheden voor je feest gaat, dan is S!NG absoluut de nummer één van Nederland! In ons aanbod showequipment vind je audio- en lichtapparaten, riggings, videomixers en dj booths & decors. Bij S!NG zit er gegarandeerd iets tussen wat je feest compleet maakt! Ontdek ons assortiment en zet de puntjes op de i voor je toffe feest die eraan zit te komen. Wij voorzien je feest graag van hoogwaardige kwaliteit showequipment! 

Mocht je nog vragen hebben over ons showequipment, dan horen wij dit uiteraard graag! Je kunt ons telefonisch bereiken via 055 506 0114, of stuur een mail naar info@singmusic. Daarnaast zijn wij ook via Facebook te bereiken.