Licht en geluid verhuur

Heb je een feestje en wil je dit professioneel aanpakken? Dan is de licht en geluid verhuur van singmusic.nl de plek waar je jouw materiaal moet halen! Met uitsluitend professionele kwaliteit apparatuur weet je zeker dat je van je feest een onvergetelijke ervaring gaat maken. 

Licht en geluid verhuur opstelling

Licht huren voor je feest

Als je licht wilt huren voor jouw feest, zit je bij S!NG aan het juiste adres. Want je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het. Van spots, bewegend licht en LED barren tot aan de lichtsturing en dimmers: bij S!NG kun je het totaalplaatje huren.

Licht en geluid verhuur voor je feest

Zoals je kunt zien is de keuze ontzettend groot. Daarom weet je ook dat je gegarandeerd de geschikte apparatuur zult vinden. Hierbij kan je er voor kiezen om de lichten en het geluid samen te huren, of juist apart van elkaar. Zo zie je dat de licht en geluid verhuur van S!NG aan alle wensen zal voldoen! Bekijk nu alle mogelijkheden bij S!NG.

Schitterende lichtshows

Met ons assortiment aan Moving Heads zoals ADJ CMY300, ADJ Vizi Beam Z19 of de ADJ Inno Spot Pro kan je lichtshows naar jouw wens maken. Dit met onze grandMA3 on PC lichttafel is elke setting te maken van klein feest tot aan feesttent! Neem gerust contact op! 

 ADJ Inno pro

Daarnaast hebben we ook mooie backdrops voor achter de stage zowel zwarte backdrops, sterrendoeken of thema banners. Zo wordt ook de achtergrond van de set feestelijk. Licht en geluid verhuur wordt zo heel aantrekkelijk!

Geluid verhuur bij S!NG

Ook voor het huren van geluidsapparatuur zit je bij ons goed. Want een goed feest heeft goed geluid nodig, en dat hebben we. Het maakt niet uit wat je wilt: bij S!NG kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden.

De keuze is reuze

Ook als het aankomt op geluid is het aanbod groot bij S!NG. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het huren van een heel geluidsysteem, maar ook voor enkel de luidsprekers. Kortom, je kunt precies huren wat je nodig heeft voor een spetterend feest. Naast geluidsystemen en luidsprekers kan je bij ons ook terecht voor:

Apparatuur kopen 

Wil je nooit meer om hoeven te kijken naar geluid of licht apparatuur? Dan biedt S!NG ook nog de mogelijkheid Occasion apparatuur over te nemen. Dit is apparatuur van goede kwaliteit die absoluut geschikt is voor een tweede leven of geheel nieuw!

Voordelen van geluidsapparatuur kopen

  • Eenmalige aanschaf
  • Zelf aansluiten
  • Occassion of nieuw

Bekijk snel of er iets voor je bij zit

S!NG levert apparatuur van hoge kwaliteit

S!NG levert alleen maar A-kwaliteit apparatuur. Want een feest dat moet worden stilgelegd is nooit waar je op zit te wachten. Wij kunnen dan ook garanderen dat wij je evenement of feest voorzien van het beste geluid en van goed werkend licht. Ontdek al het lichtapparatuur van S!NG, en laat het gerust weten als je interesse hebt. S!NG biedt voor ieder feest wel een passend licht- en geluidssysteem. 

Licht en geluid verhuur voor je feest

Zoals je kunt zien is de keuze ontzettend groot. Daarom weet je ook dat je gegarandeerd de geschikte apparatuur zult vinden. Hierbij kan je er voor kiezen om de lichten en het geluid samen te huren, of juist apart van elkaar. Zo zie je dat de licht en geluid verhuur van S!NG aan alle wensen zal voldoen! Bekijk nu alle mogelijkheden bij S!NG.

Ruime keuze

Als het aankomt op lichten heb je bij S!NG keuze genoeg. Zo zijn er verschillende bewegende lichten waar uit gekozen kan worden. Deze bieden de mogelijkheid een spetterende lichtshow in elkaar te zetten. Ook zijn er verschillende Par Spots en LED barren te huur. Daarnaast kun je bij S!NG ook terecht voor:

Vraag gerust een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in onze licht- en geluidsapparatuur? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen al jouw wensen meenemen en een mooi prijsoverzicht voor je opstellen. S!NG, het boekingsbureau voor artiesten, bands, DJ's en overig entertainment! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan