Een geweldige feest DJ boeken die ook voordelig is?

Heb jij de taak op je genomen om een fantastisch feest te organiseren en wil je hiervoor een DJ boeken? Dan ben je naar het goede adres gekomen. Want S!NG Music biedt top DJ's aan voor al jouw feesten en partijen.

Dus of je nu een bruiloft, verjaardag of jubileum te vieren hebt en wil je een feest DJ Boeken? Het wordt altijd een groot feest met één van onze gangmakers! 

Bekijk hier al onze DJ's, artiesten en Live on stage acts

DJ boeken bij S!NG Music

Ben jij degene die verantwoordelijk is om een geweldig feest neer te zetten en wil je een feest DJ boeken? Bij Sing Music heb je de keuze uit verschillende DJ's die ieder zijn eigen specialiteit heeft. Zo zet DJ Jurjen met gemak grote- en kleine zalen naar zijn hand en weet DJ Remco ook van de lichtshow een waar spektakel te maken.

Dus ga je een DJ boeken bij S!NG Music, dan boek je gegarandeerd een gangmaker! 

DJ Remco en DJ Jurjen draaien al jaren namens ons op diverse kleine en grote verschillende partijen en feesten. De reacties zijn altijd lovend en onze DJ's spelen helemaal in op jouw wensen en behoeftes.

Wil jij een avond met disco klassiekers of heb jij liever feestmuziek in combinatie met Nederlandse meezingers? Jullie bepalen en onze DJ's draaien! Een DJ boeken? Hieronder staan onze toppers!

DJ Jurjen 

DJ Jurjen is, zoals ze dat noemen, een oude rot in het vak! Met ruim 20 jaar ervaring als DJ op bedrijfsfeesten, bruiloften en tentfeesten weet je zeker dat je iemand in huis haalt die weet wat hij doet!

Maar hij doet het niet alleen. Hij staat er namelijk om bekend zijn publiek bij de show te betrekken. Zo maak je er samen met Jurjen een topfeest van!

Zo heeft hij ervaring met enorm grote pleinfeesten, maar ook met kleine kroegjes en tentfeesten. Noem het maar op en DJ Jurjen heeft er gedraaid. Interactie met het publiek, dat is waar DJ Jurjen erg sterk in is.

Verwacht niet een avond waar alleen maar platen aan elkaar gemixt worden, maar een avond met veel interactie. Als iemand ergens een feestje van kan maken dan is dat onze DJ Jurjen. 

Jurjen is niet alleen solo als DJ te boeken, maar ook als onderdeel van de show S!NG LIVE ON STAGE. Dit is een avondvullende show waar hij in de pauze, tijdens de show van de live artiesten, het muzikale gat opvult met opzwepende beats.

Daarnaast verzorgt hij de presentatie van de live artiesten en dit is een gouden combinatie! In deze live show valt alles op zijn plaats en komt zijn enthousiasme nog beter tot zijn recht! Wil je DJ Jurjen boeken? Klik dan hieronder voor meer informatie.

DJ Jurjen nu boeken

DJ Remco 

Ook DJ Remco is een echte topper! Van een opleiding tot licht - en geluid technicus tot draaien op de leukste feesten.

DJ Remco heeft al een mooie reis afgelegd, maar zijn reis is niet compleet tot hij op je feest heeft mogen draaien. Hij maakt van iedere gelegenheid een feest. Dat wil je toch niet missen?

Het leuke aan Remco is dat hij alles op het feest ook zelf kan installeren. Hij heeft stage gelopen bij een licht en geluid bedrijf en is hier daarna drie jaar blijven hangen.

Hier heeft hij bedrijfsopeningen leren regelen en hij heeft apparatuur geïnstalleerd op verschillende evenementen, zoals Koningsdag. Hij bouwt het feest voor je op en breekt het feest zelf daarna ook helemaal af, zowel tijdens het draaien als daarna.

Daarnaast hij heeft al jaren geleden een eigen Hitzone cd gekregen. Hier mixte hij de populaire platen van dat moment aan elkaar in een hoog tempo. Hier heb je echte ''skills'' voor nodig en dat is niet voor eidereen weggeleegd, maar wel voor DJ Remco. Kortom: DJ Remco is dus een echte allrounder!

Hij kan zijn eigen apparatuur installeren, een geweldig set draaien en tijdens het draaien kan hij ook een prachtige lichtshow geven. DJ Remco is een perfect alles in één pakket! Wil je deze DJ boeken? Klik dan hieronder voor meer informatie.

DJ Remco boeken

DJ boeken

S!NG Live on Stage boeken

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een combinatie tussen DJ en live muziek te boeken. In dat geval kom je uit op de S!NG Live on Stage show. Deze show combineerd DJ's met Live muziek, wat zorgt voor een waar spektakel!

Dit is een avondvullend programma en DJ Jurjen staat deze live artiesten bij met zijn enthousiasme en zijn gevoel voor het kiezen van de juiste platen. Een garandeerd succes bij iedere gelegenheid! 

Wij bieden je werkelijk als voor jouw evenement. Bij S!NG werken wij alleen met de allerbeste apparatuur en de beste artiesten, zowel bekend als onbekend. Daarnaast kunnen wij je ook facilitair ondersteunen.

Dit doen wij met onze partner Liederhoeve op locatie. Of het nu gaat om een trouwerij, een festival of een caféconcert? Wij regelen het! Een DJ boeken of een live act met apparatuur of zonder. Bij ons is alles mogelijk!

S!NG Live on Stage nu boeken

Een feest DJ boeken?

Een feest DJ boeken bij ons? Veel van onze trouwe klanten zijn je al voorgegaan en met succes! Er zijn veel tevreden klanten uit verschillende branches die altijd bij ons terug komen.

Benieuwd naar onze referenties en wie dit zijn? Bekijk dan op deze pagina onze referenties die je al voor zijn gegaan.  

Een zanger boeken?

Wil je geen DJ boeken, maar wil je alleen een zanger boeken of een tape-act? Dit is ook bij ons mogelijk. Wij hebben diverse artiesten met jarenlange ervaring die al lang aan de weg timmeren. Eén van deze artiesten is Dennis Wiltink. Een zanger die al meer dan 10 jaar actief is en sinds een aantal jaar erg populair is geworden. 

Een bedrijfsfeest, bruiloft of een besloten feest in een intieme setting? Hij kan het allemaal! Een garantie voor een geweldige en spetterende avond. 

Nu een DJ boeken

Wil je een perfect feest neerzetten, met de beste hits en de leukste dansmuziek? Boek dan nu een DJ bij S!NG Music en verzeker je van een onvergetelijke dag. Wij zorgen dat de DJ's je feest leuker en gezellig maken! Niet alleen kan je bij ons een DJ boeken, maar ook andere artiesten die ieder zijn eigen specialisme heeft en unieke sound.

Live artiesten die smartlappen zingen, klassiekers, Nederlandstalig, radio hits of van alles door elkaar heen. Alles is bij ons bespreekbaar, dus vraag er vooral naar. De wensen van onze klanten staan op nummer één, want het is uiteindelijk jullie feest!

Heb je nog vragen of wil je een feest DJ boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via (055) 506 0144, via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@singmusic.nl. Wij helpen u graag! 

Ja, ik wil een feest DJ boeken