Wil je een DJ boeken?

Heb je een feest en wil je hiervoor een DJ boeken? Dan ben je naar het goede adres gekomen. Want S!NG Music biedt top DJ's aan voor al je feesten en partijen. Dus of je nu een bruiloft, verjaardag of jubileum te vieren hebt, het wordt altijd een groot feest met een DJ van Sing Music.

DJ boeken bij Sing Music

Bij Sing Music heb je de keuze uit verschillende DJ'S die elk hun specialiteit hebben. Zo zet DJ Jurjen met gemak grote- en kleine zalen naar zijn hand en weet DJ Remco ook van de lichtshow een waar spektakel te maken. Dus ga je een DJ boeken bij Sing Music, dan boek je gegarandeerd een gangmaker! 

DJ Jurjen boeken

DJ Jurjen is, zoals ze dat noemen, een oude rot in het vak! Met ruim 20 jaar ervaring als DJ op bedrijfsfeesten, bruiloften en tentfeesten weet je zeker dat he iemand in huis haalt die weet wat hij doet! Maar hij doet het niet alleen. Hij staat er namelijk om bekend zijn publiek bij de show te betrekken. Zo maak je er samen met Jurjen een topfeest van!

DJ Jurjen nu boeken

DJ Remco boeken

Ook DJ Remco is een echte topper! Van een opleiding tot licht - en geluid technicus tot draaien op de leukste feesten, DJ Remco heeft al een mooie reis afgelegd, maar zijn reis is niet compleet tot hij op je feest heeft mogen draaien. DJ Remco maakt van iedere gelegenheid een feest. Dat wil je toch niet missen?

DJ Remco boeken

DJ boeken

S!NG Live on Stage boeken

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een combinatie tussen DJ en live muziek te boeken. In dat geval kom je uit op de S!NG Live on Stage show. Deze show combineerd DJ's met Live muziek, wat zorgt voor een waar spektakel!

S!NG Live on Stage nu boeken

Nu een DJ boeken

Wil je een perfect feest neerzetten, met de beste hits en de leukste dansmuziek? Boek dan nu een DJ bij S!NG Music en verzeker je van een onvergetelijke dag. Wij zorgen dat de DJ's je feest leuker en gezellig maken! 

Contact opnemen

Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via (055) 506 0144, via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@singmusic.nl. Wij helpen u graag!