Voor elk feest een party band!

Ga je een feest geven en ben je nog op zoek naar een party band? Bij S!NG heb je een mooie keuze uit enkel de beste party bands! Voor elk feestje een geschikte band, dat is waar S!NG voor staat.

Party band Remixx

Party band Remixx is het hart van het feest. Deze gezellige feestband, bestaande uit drie zeer getalenteerde artiesten, weet keer op keer het publiek naar hun hand te krijgen. Ze zijn voor elk feest te boeken, dus of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een verjaardag te vieren hebt, party band Remixx staat altijd voor je klaar en zorgt voor een onvergetelijke avond.

Van alle markten thuis

Je wilt jouw feest natuurlijk op je eigen manier invullen. En daar helpt party band Remixx je graag bij. Door een zeer divers repertoire aan te bieden kunnen zij al je wensen werkelijkheid maken! Ze variëren tussen disco, Nederlandstalig, top 40 en ook rock muziek. Daarnaast zorgt de muzikale en vocale veelzijdigheid er voor dat de band ook op de wensen van het publiek in kan spelen. Zo zullen jij en jouw gasten een onvergetelijke avond beleven!

Party band Remixx

 

party band men in music

Men in Music

Nog zo'n enthousiaste party band: Men in Music. Deze tweekoppige feestsensatie hebben interactie met het publiek hoog in het vaandel staan. En dat straalt van alles af. Met een mooi repertoire bestaande uit country, blues, wals en polonaise geven ze een uniek tintje aan je feest. 

Ook voor thema-shows

Den je nou, mijn feestje, daar moet een thema aan vastgeknoopt worden? Ook dan zit je met Men in Music goed. Ze organiseren verschillende thema-shows. Zo is er een Bluesbrothers-show, een Elvis-show en een Zeemans-act. Dat betekent dat je nu nog meer keuze hebt hoe je jouw feest in kan richten.

Boek nu je party band

Ben je nou heel enthousiast geworden over party band Remixx of the Men in Music? Bekijk dan snel of ze nog beschikbaar zijn op de dag van je feest. En wie weet komt S!NG van je feest een onvergetelijke ervaring maken.

Check hier de beschikbaarheid