Williams & Grey Band

De Williams and Grey Band bestaat uit gitaar, contrabas, drums en twee sterke vocalen van William & Lieke en hebben een breed repertoire, van de klassieke rock ’n roll hits tot meer en minder bekende liedjes; met een repertoire van maar lieftst 200 (!) evergreenhits waarbij verzoeknummers ook tot de mogelijkheden behoort zijn de Williams & Grey Band een regelrechte 'Evergreen Hits Machine' van de 50's tot heden!

Het succes van Williams and Grey Band is te danken aan hun muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden. Met meerstemmige zang brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek als de setting dit toe laat.

De band is ook uit te breiden met een van de beste saxofonisten van Nederland: Boris van de Lek! Boris is bekend van Herman Brood, Hans Dulfer, Goldon Earring en Jules Deelder. William Smulders en Boris van de Lek werken inmiddels alweer zo’n 15 jaar samen en hebben al op vele festivals en evenementen het dak eraf gespeeld. Wij informeren u graag naar de vele mogelijkheden en bijbehorende gages.

Over deze act

De Williams and Grey Band zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet Lieke door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. William doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan! Ook de chemie en interactie tussen William en Lieke en de bandleden werkt mee aan een ongedwongen sfeer. 

De Williams and Grey Band maakt door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound; van ingetogen tot uitbundig swingend! Deze set-up is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag!

De Williams & Grey Band gaat altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig.

 

Uitkoopgage 3x 45 min
€ 1.895,00 excl. 9% b.t.w. incl. m/a set

* iedere extra bijgeboekte muzikant
€ 300,00 excl. 9% b.t.w. meerprijs

Foto's

Video's