William & the Handjives

Dit klassieke rock ’n roll trio dat bestaat uit gitaar, contrabas en drums heeft een breed repertoire, van de klassiek rock ’n roll hits tot meer en minder bekende liedjes van nu, dit alles stijlvol gestoken in een jaren 50's jasje.

Het succes van William and the Handjives is te danken aan hun muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden. Met driestemmige zang brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

Over deze act

William and the Handjives voelt zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder feesten en muziek evenementen. Iedereen van jong tot oud, klein of groot, voelt zich thuis op de dansvloer wanneer William and the Handjives begint te spelen.

Vanwege de compacte bezetting is William and the Handjives een goed alternatief voor feesten waar geen ruimte is voor een grote band en feest locaties waar het geluids volume niet te hard mag zijn.

De band is ook uit te breiden met een van de beste saxofonisten van Nederland: Boris van de Lek! Boris is bekent van Herman Brood, Hans Dulfer, Goldon Earing en Jules Deelder. William Smulders en Boris van de Lek werken inmiddels alweer zo’n 15 jaar samen en hebben al op vele festivals en evenementen het dak eraf gespeeld.

Akoestisch verzorgt William and the Handjives bijvoorbeeld voor een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt verzorgt William and the Handjives door het gebruik van echte vintage apparatuur voor een onvervalste sound; van ingetogen tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag.

Uitkoopgage 3 x 45 min.
€ 1.595,- excl. 9% btw incl. m/a set

* iedere extra bijgeboekte muzikant
€ 300,- excl. 9% btw meerprijs

Foto's

Video's