William & the Handjives

Dit klassieke rock ’n roll trio dat bestaat uit gitaar, contrabas en drums heeft een breed repertoire, van de klassieke rock ’n roll hits tot meer en minder bekende liedjes van nu, dit alles stijlvol gestoken in een jaren 50 jasje.

Het succes van William and the Handjives is te danken aan hun muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden. Met meerstemmige zang brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek als de setting dit toe laat.

William & the Handjives spelen voornamelijk covers, met een repertoire van maar liefst 200 (!) evergreenhits waarbij verzoeknummers ook tot de mogelijkheden behoren, zijn William & the Handjives een regelrechte 'Evergreen Hits Machine' van de 50's tot heden!  

De band is ook uit te breiden met een van de beste saxofonisten van Nederland: Boris van de Lek! Boris is bekend van Herman Brood, Hans Dulfer, Goldon Earring en Jules Deelder. William Smulders en Boris van de Lek werken inmiddels alweer zo’n 15 jaar samen en hebben al op vele festivals en evenementen het dak eraf gespeeld. Wij informeren u graag naar de vele mogelijkheden en bijbehorende gages.

 

Over deze act

William and the Handjives voelen zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder feest- en muziekevenementen. Iedereen van jong tot oud en van klein tot groot voelen zich thuis op de dansvloer wanneer William and the Handjives beginnen te spelen.

Vanwege de compacte bezetting zijn William and the Handjives ook een goed alternatief voor feesten waar weinig ruimte is voor een grote band en (feest)locaties waar het geluidsvolume niet (te) hard mag zijn, dit volume wordt altijd (in overleg met de technicus) aangepast waardoor deze setting ook uitermate geschikt is voor kleine(re) gelegenheden.

Op grote locaties (feesttent of festival) komen William & the Handjives volledig tot hun recht, wat al jaren met zoveel plezier gebeurd! De ondelinge chemie is echt waanzinnig en maakt elk optreden een super swingende, energieke rollercoaster die iedereen zal aanspreken; stilstaan is geen optie! Let's rock 'n roll!  

William and the Handjives zorgen door het gebruik van échte vintage apparatuur voor een onvervalste sound; van ingetogen tot uitbundig swingend!

William & the Handjives gaan altijd op pad met een ervaren geluidstechnicus van S!NG Showequipment, hierbij is standaard geluid tot 250 personen en/of een inprikset aanwezig.

 

Uitkoopgage 3 x 45 min. o.b.v. 4 uur vanaf:
€ 1.595,- excl. 9% btw incl. m/a set

* iedere extra bijgeboekte muzikant
€ 300,- excl. 9% btw meerprijs

Foto's

Video's