De allerbeste artiesten boeken

Heb je een bruiloft? Of heb je een jubileum te vieren? Dan wil je waarschijnlijk artiesten boeken om de dag van een muzikaal tintje te voorzien. En laat dat nou dé specialiteit zijn van S!NG. S!NG heeft een mooie aanbod aan top artiesten, die elke gelegenheid in een groot feest kunnen omtoveren.

Artiesten boeken Femke Hengeveld

Solo artiesten boeken

Het is natuurlijk ook leuk om iets unieks op je feest te kunnen vertonen. Daarom kan je bij S!NG kiezen uit verschillende solo artiesten met de grootste hits afgewisseld met eigen materiaal. Neem nou Femke Hengeveld. Deze rasartiest staat al vanaf haar twaalfde op de planken. Ze gaat elk feestje vol enthousiasme in. Zo ook Dennis Wiltink. Deze zanger is inmiddels op veel plekken bekend. Maar dat weerhoudt hem er niet van op jouw feest een mooie show weg te geven! 

S!NG Music is ook Oktoberfest specialist; met diverse aankleding in decors maar ook met rasechte Oktoberfest artiesten zoals Anita's Schlagerparade of Heinrich & Helene. Uiteraard voor elk themafeest van carnaval tot Oktoberfest geschikt!

Bekijk hier het artiestenaanbod

Cover artiesten boeken

S!NG heeft een ruime keuze aan verschillende artiesten. Zo is er voor elk wat wils. Cover artiesten boeken kan bijvoorbeeld uitstekend bij S!NG. Wat dacht je bijvoorbeeld van Partyband Remixx? Deze dame en twee heren weten met hun uitgebreide repertoire iedereen met de voetjes van de vloer te krijgen. Een andere leuke covergroep zijn de Men in Music. Dit enthousiaste muziek duo gaat geen genre uit de weg en bezorgd iedereen een leuke show met veel interactie.

S!NG Music is ook het boekingsbureau voor alle beschikbare acts, bands en artiesten; wij organiseren en ontzorgen  u graag, neem gerust geheel vrijblijvend contact op! 

Check de beschikbaarheid van de coveracts

S!NG Live on Stage

Je kunt er ook voor kiezen om een wervelende show te huren. Bij de Live on Stage show nemen Femke Hengeveld, Dennis Wiltink en DJ Jurjen je mee op een muzikale reis door allerlei muziek. Duetten en solo's wisselen elkaar af in deze spectaculaire show!

Bekijk de Live on Stage mogelijkheden

Entertainment pakket samenstellen?

En als je op zoek bent naar iets unieks en op maat gemaakt voor uw evenement, biedt S!NG ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt entertainmentpakket samen te stellen. Dit kan bestaan uit een combinatie van verschillende artiesten, een DJ, een band of zelfs een volledige show. Of het nu gaat om een kleinere gelegenheid of een groot evenement, S!NG staat klaar om uw muzikale wensen te vervullen. Door de flexibiliteit van ons bedrijf en het brede aanbod van artiesten, is er altijd een oplossing beschikbaar die past bij jouw budget en wensen. Neem gerust contact op met het team van S!NG om te bespreken wat zij voor jou kunnen betekenen om jouuw perfecte entertainmentpakket samen te stellen.

Alleen showequipment huren?

Het is ook mogelijk om showequipment te huren bij Sing Music. Heeft je locatie bijvoorbeeld al wel een geluidsysteem maar geen DJ booth met mix panelen? Dan komt S!NG uitstekend van pas. Je kunt namelijk een offerte op maat laten maken voor jouw benodigde apparatuur. Deze apparatuur zijn exclusief van A-merken, zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit voor jouw event. De apparatuur die je kan huren zijn:

Wil je meer weten over het huren van showequipment bij S!NG?

Meer informatie over showequipment huren