De allerbeste artiesten boeken

Heb je een bruiloft? Of heb je een jubileum te vieren? Dan wil je waarschijnlijk artiesten boeken om de dag van een muzikaal tintje te voorzien. En laat dat nou dé specialiteit zijn van S!NG. S!NG heeft een mooie aanbod aan top artiesten, die elke gelegenheid in een groot feest kunnen omtoveren.

Artiesten boeken Femke Hengeveld

Solo artiesten boeken

Het is natuurlijk ook leuk om iets unieks op je feest te kunnen vertonen. Daarom kan je bij S!NG kiezen uit verschillende solo artiesten met de grootste hits afgewisseld met eigen materiaal. Neem nou Femke Hengeveld. Deze rasartiest staat al vanaf haar twaalfde op de planken. Ze gaat elk feestje vol enthousiasme in. Zo ook Dennis Wiltink. Deze zanger is inmiddels op veel plekken bekend. Maar dat weerhoudt hem er niet van op jouw feest een mooie show weg te geven! 

Bekijk hier het artiestenaanbod

Cover artiesten boeken

S!NG heeft een ruime keuze aan verschillende artiesten. Zo is er voor elk wat wils. Cover artiesten boeken kan bijvoorbeeld uitstekend bij S!NG. Wat dacht je bijvoorbeeld van Partyband Remixx? Deze dame en twee heren weten met hun uitgebreide repertoire iedereen met de voetjes van de vloer te krijgen. Een andere leuke covergroep zijn de Men in Music. Dit enthousiaste muziek duo gaat geen genre uit de weg en bezorgd iedereen een leuke show met veel interactie.

Check de beschikbaarheid van de coveracts

S!NG Live on Stage

Je kunt er ook voor kiezen om een wervelende show te huren. Bij de Live on Stage show nemen Femke Hengeveld, Dennis Wiltink en DJ Jurjen je mee op een muzikale reis door allerlei muziek. Duetten en solo's wisselen elkaar af in deze spectaculaire show!

Bekijk de Live on Stage mogelijkheden