Licht verhuur bij S!ngmusic

Bij S!ng kun je niet alleen artiesten boeken. Wij doen ook licht verhuur. Zo kun je bij ons diverse lighting equipments krijgen om zo jouw avond om te toveren tot een waar feest.

Licht verhuur voor elk feest

Wij bieden voor elk feestje een passende oplossing qua licht verhuur. Zo kun je bij ons bewegend licht huren, maar ook spots en hele licht sets. Hiermee kun je elke lichtshow die jij in gedachten hebt werkelijkheid maken. Bijvoorbeeld met onze lichtsets. Wij bieden twee complete sets te huur aan. Allereerst hebben wij de Chauvet Fourbar flat Par LED. Dit is een uitgebreide set met 4 flatparren LED's, een regelaar en uiteraard een statief en bekabeling. Daarnaast hebben we ook de Showtec Fourbar Par 56 LED in de verhuur. Deze is gelijk aan de Chauvet, maar dan met dubbele Fourbar. Deze is geschikt voor de grotere feesten.

Licht verhuur

Losse lichten verhuur

Ook kun je bij ons losse lampen huren. Bijvoorbeeld bewegende lampen, zoals de ADJ Inno Pro of de GLG Pastello-punti. Dit zijn lichten die bijvoorbeeld ingebouwde lichtprogramma's hebben om zo voorgeprogrammeerde shows te kunnen tonen. Je kan natuurlijk ook gewoon voor een standaard Theaterspot kiezen, om de spreker of artiest letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten. Benieuwd naar alle lichtmogelijkheden? Je ziet ze hier.

Ook verhuur andere apparatuur

Naast Licht verhuur richten wij ons ook op de verhuur van geluidsapparatuur. Dit betreft bijvoorbeeld hele geluidsystemen. Deze kun je bij ons inclusief mengpaneel huren. En wil je een op je eigen feestje zelf voor DJ spelen? ook dat kan met de apparatuur van S!ng. Je kunt bij ons DJ gear huren met alle bijbehorende apparatuur. Zo kun je zelf de sterren van de hemel draaien! Tel daar de randapparatuur en microfoons bij op en je hebt alles in huis voor een onvergetelijke avond.

Decors en DJ Booths

Een podium is niet compleet zonder decor of DJ booth. Daarom kun je deze ook bij ons huren. Kleed je decor aan emt een van onze beeldoplossingen of met een mooie achterwand. Zo geef je jouw feest een professionele uitstraling en het publiek net da beetje extra!

DJ Booth Oktoberfest 

Het Oktoberfest is in Nederland en Duitsland een erg populair feest. Wij van S!ng vinden het Oktoberfest ook erg leuk en kijken er altijd al maanden naar uit! S!ng beschikt daarom over diverse apparatuur om een Oktoberfest bij jou thuis of bijvoorbeeld op de vereniging zo leuk mogelijk te maken. Je kunt bij ons terecht voor een unieke DJ Booth, die je volledig in de sfeer van het Oktoberfeest of Après-ski feest brengt.

Waarom kiezen voor S!NG?

Aangezien wij graag iedereen een geweldig feest willen bezorgen, leveren wij altijd apparatuur van de beste kwaliteit. Denk hieraan aan licht- en geluidsapparatuur, maar ook showequipment zoals riggings, beeld, DJ booths & decor. Daarnaast kun je bij ons ook geweldige tape-acts boeken die gegarandeerd alle mensen laten dansen en je feest tot een waar spektakel maken. Bij S!NG weet je zeker dat je feest tot in de puntjes wordt verzorgd! Heb je bepaalde wensen op het gebied van artietsen huren op een specifieke datum? Laat het ons dan gerust weten. Wellicht is het nog mogelijk dat hij/zij jouw feest op de desbetreffende dag tot een grandioos succes kan maken. 

Bekijk alle artiesten 

Gebruikt licht- en geluidsapparatuur

Omdat wij graag altijd in bezit willen zijn van het beste licht- en geluidsapparatuur, komt het regelmatig voor dat we ons aanbod compleet vernieuwen. Hierdoor blijft er veel over en dus bieden wij dit tegen een scherpe prijs aan, zodat ook jij gebruik kunt maken van licht- en geluidsapparatuur van de beste kwaliteit. Het apparatuur dat wij aanbieden kan zeker nog een aantal jaren mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het apparatuur die je bij ons hebt gekocht in een slechte staat is.

Interesse in gebruikt licht- of geluidsapparatuur? Bekijk dan snel ons aanbod goed onderhouden apparatuur, wellicht zit er iets voor je tussen. Daarnaast is het mogelijk om foto's op te vragen. Wij sturen ze vervolgens per mail naar je toe. 

Ontdek ons aanbod occasions

Neem contact met ons op 

Heb je nog vragen over ons apparatuur, DJ's, artiesten of wil je wellicht een offerte opvragen? Wij zijn telefonisch te bereiken via (055) 506 0114, via ons contactformulier of stuur gerust een mailtje naar info@singmusic.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen! 

Contact