Licht verhuur bij S!ngmusic

Bij S!ng kun je niet alleen artiesten boeken. Wij doen ook licht verhuur. Zo kun je bij ons diverse lighting equipments krijgen om zo jouw avond om te toveren tot een waar feest.

Licht verhuur voor elk feest

Wij bieden voor elk feestje een passende oplossing qua licht verhuur. Zo kun je bij ons bewegend licht huren, maar ook spots en hele licht sets. Hiermee kun je elke lichtshow die jij in gedachten hebt werkelijkheid maken. Bijvoorbeeld met onze lichtsets. Wij bieden twee complete sets te huur aan. Allereerst hebben wij de Chauvet Fourbar flat Par LED. Dit is een uitgebreide set met 4 flatparren LED's, een regelaar en uiteraard een statief en bekabeling. Daarnaast hebben we ook de Showtec Fourbar Par 56 LED in de verhuur. Deze is gelijk aan de Chauvet, maar dan met dubbele Fourbar. Deze is geschikt voor de grotere feesten.

Licht verhuur

 

 

Losse lichten verhuur

Ook kun je bij ons losse lampen huren. Bijvoorbeeld bewegende lampen, zoals de ADJ Inno Pro of de GLG Pastello-punti. Dit zijn lichten die bijvoorbeeld ingebouwde lichtprogramma's hebben om zo voorgeprogrammeerde shows te kunnen tonen. Je kan natuurlijk ook gewoon voor een standaard Theaterspot kiezen, om de spreker of artiest letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers te zetten. Benieuwd naar alle lichtmogelijkheden? Je ziet ze hier.

Ook verhuur andere apparatuur

Naast Licht verhuur richten wij ons ook op de verhuur van geluidsapparatuur. Dit betreft bijvoorbeeld hele geluidsystemen. Deze kun je bij ons inclusief mengpaneel huren. En wil je een op je eigen feestje zelf voor DJ spelen? ook dat kan met de apparatuur van S!ng. Je kunt bij ons DJ gear huren met alle bijbehorende apparatuur. Zo kun je zelf de sterren van de hemel draaien! Tel daar de randapparatuur en microfoons bij op en je hebt alles in huis voor een onvergetelijke avond.

Decors en DJ Booths

Een podium is niet compleet zonder decor of DJ booth. Daarom kun je deze ook bij ons huren. Kleed je decor aan emt een van onze beeldoplossingen of met een mooie achterwand. Zo geef je jouw feest een professionele uitstraling en het publiek net da beetje extra!