Verhuur van boxen en andere geluidsapparatuur

Stel: je wilt een feest geven maar je komt er achter dat de apparatuur die je thuis heeft staan verouderd is en niet meer werkt. Wat doe je dan? Dan ga je naar www.singmusic.nl. Want bij S!NG Music kan je boxen huren, versterkers huren en nog veel meer. Je kunt hier terecht voor al je audio en audiovisuele wensen.

Verhuur van boxen

S!NG Music doet aan de verhuur van boxen en andere showequipment. Je kan hier je gehele muziekinstallatie tegen een mooi tarief samenstellen. Kijk je bijvoorbeeld eens bij de luidsprekers. Deze zijn van top-kwaliteit en geven je gegarandeerd een geluid om blij van te worden. De luidsprekers kunnen niet alleen gebruikt worden voor het afspelen van muziek, maar ook voor het versterken van spraak. Dus ook als je wilt speechen zit je met deze luidsprekers goed. En S!NG Music beschikt over een groot aantal luidsprekers, waardoor je altijd geholpen kunt worden. 

Bekijk de EV sx-100+ Bekijk de Audac PX110

Verhuur boxen geluidsystemen

Geluidsystemen huren

Soms dekt een luidspreker de lading niet. Dan wil je gewoon de volumeknop opendraaien en het publiek (op een goede manier) wegblazen met het geluid. Als dat je wens is, dan heb je waarschijnlijk meer aan een geluidsysteem van S!NG Music. Deze geluidsystemen bestaan uit meerdere boxen, en kunnnen door hun gezamenlijk geluid een perfecte feestavond faciliteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel welke geluidsystemen wij je kunnen bieden.

Geluidsystemen bij S!NG Music

Verhuur boxen dj Booths

Visuele ondersteuning tijdens je feest

Naast de verhuur van boxen houdt S!NG Music zich ook bezig met het aankleden van je podium. Dit kan op een aantal manieren gedaan worden. Allereerst is er natuurlijk een lichtshow waar je je mee bezig kunt houden. Licht maakt vaak de show, en dat kan ook bij je feest het geval zijn. Bekijk daarom snel welke lichtoplossingen wij je kunnen bieden. 

DJ Booths en backgrounds

Ook kan je bij S!NG Music een DJ Booth huren. Deze hebben verschillende thema's, zodat er voor elk feest een geschikte booth te vinden is. De DJ Booth gebruik je om je DJ Gear (als deze aanwezig is) op te zetten en zo jouw materiaal te beschermen. Naast DJ Booths zijn er ook decors te huren voor je feest. Deze hebben verschillende thema's, dus je kunt kiezen wat het beste voor je feest geschikt is. 

DJ Booths Decors & Aankleding

Huur nu alle materiaal

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij S!NG Music? Bekijk dan nu het volledige aanbod aan audio- en showapparatuur en verzeker jezelf van een onvergetelijk feest. En wist je dat je ook artiesten kunt boeken bij ons? Kijk op onze artiesten pagina om jouw favoriet uit te zoeken! 

Audioapparatuur Huren Artiesten Boeken

Apparatuur en showequipment van de beste kwaliteit

Wij verhuren en verkopen alleen maar apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Je feest moet natuurlijk voorzien zijn van het beste geluid, de mooiste lichteffecten, er moet een DJ booth aanwezig zijn, aansluitend op de feestlocatie en het podium is natuurlijk geen mooi toneel zonder sfeervolle achtergronddoeken. S!NG levert alle benodigdheden die je maar wenst, om zo je feest tot een waar spektakel te maken en de feestgangers een onvergetelijke avond te bezorgen.  

Interesse in de diensten van S!NG? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 055 5060114, of stuur een mailtje naar info@singmusic.nl