DJ Apparatuur te huur

Bij S!NG kan je niet alleen DJ's en artiesten boeken, maar je kan ook je DJ apparatuur huren (en kopen) die ze gebruiken. Wij hebben een ruim aanbod aan apparatuur, variërend van draaitafels tot mengpanelen en van microfoons tot DJ Booths. Je kan bij ons je hele DJ set huren, en dat tegen een goed tarief.

DJ Apparatuur te huur

De DJ apparatuur die je bij ons kan huren is allemaal van zeer goede kwaliteit. Bijvoorbeeld de Pioneer CDJ2000 Nexus set. Deze set bestaat uit 2 keer de Pioneer CDJ 2000 Nexus, ook wel het draaigedeelte van de draaitafel, en een Pioneer DJM 900, het menggedeelte van de set. Deze DJ apparatuur stelt jou in staat om de lekkerste platen te draaien, te mixen en te afstellen. De set is dan ook ideaal voor elke DJ. Zoek je alleen een mengpaneel, dan is de Dateq Apollo misschien wel wat voor jou. Dit paneel heeft 2 microfoon ingangen, 3 draaitafel ingangen en nog 9 lijningangen. Je ziet dit paneel vaak in discotheken en clubs vanwege zijn veelzijdigheid. Je mag er dus vanuit gaan dat je een stukje kwaliteit in huis haalt.

Ook muzieksystemen te huur

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om muziek te draaien? Dan is het Eazis Muzieksysteem wat je zoekt. Deze muzieksystemen zijn gemakkelijk met touchscreen te bedienen en beschikken over duizenden legale muziektitels. Je kan hem gemakkelijk aansluiten op een speakersysteem om zo jouw feest van muziek te voorzien.

Goede prijs-kwaliteitverhouding 

Zoals je al hebt vernomen heeft S!NG een uitgebreid aanbod aan DJ apparatuur dat altijd in goede staat verkeert. Bij ons weet u dan ook zeker dat al het DJ apparatuur van hoogwaardige kwaliteit is. Heb je in plaats van het huren, interesse in het kopen van DJ apparatuur? Bekijk dan nu ons aanbod occasions. Hier vind je allerlei showequipment die nog jarenlang mee kunnen en die je al een tegen een scherpe prijs kunt kopen. Wellicht zit er voor jou dus nog een goed onderhouden mengpaneel, DJ gear of dergelijke tussen. 

DJ Apparatuur Eazis Muzieksysteem

Decors en DJ Booths

Naast de beste DJ apparatuur kun je bij ons ook terecht voor de aankleding van je podium. Bijvoorbeeld met onze DJ Booths. Geef jezelf een professionele uitstraling met een van onze booths. Kies bijvoorbeeld voor de classic 60's radio Booth, of ga voor een industriële Ibiza Booth. Ook kun je voor een mooie Backdrop bij S!ng terecht. Zo hebben wij verschillende Oktoberfest Backdrops.  Zo kun je voor de aankleding oko altijd iets moois vinden bij S!ng.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in onze DJ apparatuur of in de decors? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen al jouw wensen meenemen en een mooi prijsoverzicht voor je opstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan