DJ set kopen?

Elektronische muziek wordt alsmaar populairder. In elke hit zit elektronische muziek verwerkt. Het is dan ook niet gek dat je zelf weleens denkt: "zou ik dat ook niet kunnen?" of "Moet ik een dj set kopen"?. Mocht die gedachte wel eens door je hoofd gespookt hebben, dan is dit misschien je kans om van die droom een werkelijkheid te maken. Wij staan voor je klaar met zowel verhuur als verkoop!

DJ apparatuur kopen bij S!NG Music

S!NG Music heeft een mooi aanbod aan occassion geluids- en lichtapparatuur. Doordat wij ons assortiment steeds blijven vernieuwen, blijven er ook steeds nieuwe producten op de occassion lijst verschijnen. Deze zijn vaak niet helemaal nieuw meer, maar daarom niet minder goed. Zo kan het maar zo gebeuren dat je bij S!NG Music een DJ set kunt kopen. En het allergrootste voordeel: je betaalt er een mooie prijs voor met een uitstekende kwaliteit. Dus houdt altijd onze occassion lijst in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe apparatuur die te koop aangeboden wordt.

Uiteraard kan S!NG ook alle bekende merken nieuw leveren, van advies tot installatie; neem gerust contact op! 

S!NG Occasions lijst

DJ Set huren bij S!NG Music

Wil je DJ'en op een feest, of wil je proberen of het vak van DJ iets voor jou is? Dan is het misschien goed om geen DJ set te kopen, maar om er een te huren. En dat kan natuurlijk ook bij S!NG Music. Sterker nog, je kunt een geheel podium bij S!NG Music huren. 

Geluidsinstallatie kopen, licht en geluid

 

 

Uitgebreide DJ set huren

De DJ apparatuur die je bij ons kan huren is allemaal van zeer goede kwaliteit. Bijvoorbeeld de Pioneer CDJ2000 Nexus set. Deze set bestaat uit 2 keer de Pioneer CDJ 2000 Nexus, ook wel het draaigedeelte van de draaitafel, en een Pioneer DJM 900, het menggedeelte van de set. Deze DJ apparatuur stelt jou in staat om de lekkerste platen te draaien, te mixen en te afstellen. De set is dan ook ideaal voor elke DJ. Zoek je alleen een mengpaneel? Dan is de Dateq LPM7.4 misschien wel wat voor jou. Dit paneel heeft 6 microfoon ingangen, 2 draaitafel ingangen en nog 6 lijningangen. Je ziet dit paneel vaak in discotheken en clubs vanwege zijn veelzijdigheid. Je mag er dus vanuit gaan dat je een stukje kwaliteit in huis haalt.De Dateq mengtafels zorgen er voor dat je geluid altijd goed is! 

Pak meteen goed uit met de 

Pioneer CDJ2000NXSII DJ set

Ben je inmiddels een ervaren DJ op zoek naar een set van hoge kwaliteit? Of een beginner die direct de top-of-the-line spullen in huis wilt hebben? Dan is deze set helemaal voor jou. Met de middelste mixer als basis, twee decks aan de zijkanten. Draag jij direct de clubstandaarden met je mee. Met het scherm zoek jij gemakkelijk je nummers uit je lijsten en laad je deze gemakkelijk in. Verder heb je door de uitgebreide set alle faders, EQ's en specials tot je beschikking.

Bekijk de set

DJ Set kopen

 

 

DJ Booths en aankleding

Een DJ zorgt er natuurlijk voor dat hij de boel een beetje leuk aankleed. En dat doe je door een mooie DJ Booth te huren. Onze uniek DJ Booth is exclusief bij S!NG te huren en geeft een totaal nieuwe en ongekende dimensie aan jouw feest. Door aan de binnenzijde van de booth verlichting te leggen kunnen we hem ook nog eens volledig integreren in de lichtshow. Deze unieke toevoeging zal jouw evenement een extra magische sfeer geven. Huur onze DJ Booth vandaag nog en maak van je feest een onvergetelijke ervaring!

Met onze verschillende thema's en stijlen kan je je voor elk feest goed voorbereiden. Kies bijvoorbeeld voor de Après-ski / Oktoberfest Booth. Of ga voor de Ibiza / Truss booth. Je zal hoe dan ook de ogen op je gericht krijgen.

Ook muzieksystemen te huur

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om muziek te draaien? Dan is het Eazis Muzieksysteem wat je zoekt. Deze muzieksystemen zijn gemakkelijk met touchscreen te bedienen en beschikken over duizenden legale muziektitels. Je kan hem gemakkelijk aansluiten op een speakersysteem om zo jouw feest van muziek te voorzien.

Kwalitatieve DJ apparatuur 

Zoals je al hebt vernomen heeft S!NG een uitgebreid aanbod aan DJ apparatuur dat altijd in goede staat verkeert. Bij ons weet je dan ook zeker dat al het DJ apparatuur van hoogwaardige kwaliteit is. Zowel bij het huren als bij het kopen vind je deze goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zorgen ervoor dat jij showequipment  koopt dat nog jarenlang mee kan. Een plaatje draaien was nog nooit zo fijn met tweedehands- of nieuwe DJ apparatuur. 

Nu een DJ Set kopen

Kan je niet wachten om je DJ carrière een vliegende start te geven? Koop of huur dan nu een DJ set en wordt het middelpunt van het feest. Met een goede DJ set en met je eigen kwaliteiten kom je erg ver.  Je zorgt voor goede muziek en bezorgd de feestgangers een leuke avond. Ook zullen de feestende mensen je niet snel vergeten als je 'shined' op je nieuwe DJ set. 

Bekijk het aanbod en laat de plaatjes maar draaien!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in onze DJ apparatuur of in de decors? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen al jouw wensen meenemen en een mooi prijsoverzicht voor je opstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Feesten met S!NG

Nu je klaar bent om zelf dj te worden is een dj boeken bij ons waarschijnlijk niet meer nodig. Natuurlijk kan je ook nog gebruik maken van al onze andere diensten. Wil je zelf een heerlijk avondje met je voetjes van de vloer en heb je wat te vieren? Dan kan je ook een zanger boeken of kiezen uit alle andere artiesten.