DJ set kopen?

Elektronische muziek wordt alsmaar populairder. In elke hit zit elektronische muziek verwerkt. Het is dan ook niet gek dat je zelf weleens denkt: "zou ik dat ook niet kunnen?". Mocht die gedachten wel eens door je hoofd gespookt hebben, dan is dit misschien je kans om van die droom een werkelijkheid te maken!

DJ Set kopen bij S!NG Music

S!NG Music heeft een mooi aanbod aan occassion geluids- en lichtapparatuur. Doordat wij ons assortiment steeds blijven vernieuwen, blijven er ook steeds nieuwe producten op de occassion lijst verschijnen. Deze zijn vaak niet helemaal nieuw meer, maar daarom niet minder goed. Zo kan het maar zo gebeuren dat je bij S!NG Music een DJ set kunt kopen. En het allergrootste voordeel: je betaalt er een mooie prijs voor met een uitstekende kwaliteit. Dus houdt altijd onze occassion lijst in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe apparatuur die te koop aangeboden wordt.

S!NG Occasions lijst

DJ Set huren bij S!NG Music

Wil je DJ'en op een feest, of wil je proberen of het vak van DJ iets voor jou is? Dan is het misschien goed om geen DJ set te kopen, maar om er een te huren. En dat kan natuurlijk ook bij S!NG Music. Sterker nog, je kunt een geheel podium bij S!NG Music huren. 

Uitgebreide DJ set huren

Allereerst kan je, gelukkig, een draaitafel huren. Deze draaitafel van Pioneer doet alles wat hij zou moeten doen. Naast een draaitafel kan je ook nog verschillende mengtafels huren. De Dateq mengtafels zorgen er voor dat je geluid altijd goed is! 

DJ Set kopen

DJ Booths en aankleding

Een DJ zorgt er natuurlijk voor dat hij de boel een beetje leuk aankleed. En dat doe je door een mooie DJ Booth te huren. Met verschillende thema's en stijlen kan je je voor elk feest goed voorbereiden. Kies bijvoorbeeld voor de Après-ski / Oktoberfest Booth. Of ga voor de Ibiza / Truss booth. Je zal hoe dan ook de ogen op je gericht krijgen.

Nu een DJ Set kopen

Kan je niet wachten om je DJ carrière een vliegende start te geven? Koop of huur dan nu een DJ set en wordt het middelpunt van het feest. Met een goede DJ set en met je eigen kwaliteiten kom je erg ver.  Je zorgt voor goede muziek en bezorgd de feestgangers een leuke avond. Ook zullen de feestende mensen je niet snel vergeten als je 'shined' op je nieuwe DJ set. 

Bekijk het aanbod en laat de plaatjes maar draaien!