Wil je een DJ inhuren?

Heb je binnenkort iets te vieren? Heb je een bruiloft, een verjaardag of een jubileum? En wil je hiervoor een DJ inhuren? Dan zit je bij Singmusic.nl aan het goede adres. Wij bieden namelijk voor elke gelegenheid de beste DJ's om in te huren. Zo maak je van elke fuif een onvergetelijke!

DJ inhuren voor elke gelegenheid

Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte DJ die jij kunt inhuren. Bijvoorbeeld DJ Jurjen. DJ Jurjen is iemand die elk feest naar zijn hand kan zetten. Zet hem in een grote zaal neer en hij knalt het dak eraf, zet hem in een kroegje en hij weet een intieme sfeer te creeëren. DJ Jurjen betrekt graag zijn publiek bij de set, waardoor iedereen een onvergetelijke avond kan beleven.

DJ inhuren DJ Jurjen

Ook DJ Remco is van de partij

Een andere DJ die staat te springen om jouw feest van muziek te voorzien is DJ Remco. Remco is typisch zo iemand die DJ is geworden uit liefde voor de muziek en voor het feest. Als voormalig Jeugdprins van zijn carnavalsvereniging weet hij hoe je een feestje moet bouwen. En dat doet hij graag bij jouw huwelijk of verjaardag. Wil je een DJ inhuren? Dan is DJ Remco jouw man!

 

Niet alleen DJ's inhuren

Bij Sing Music kun je niet alleen DJ's inhuren: je kunt hier ook aankleding voor je podium huren en zelfs geluidsapparatuur.  Zo kun je er dus ook voor kiezen zelf als DJ te fungeren en je eigen plaatjes op te zetten. Hier kun je bijvoorbeeld ook een lichtinstallatie en rigging huren. Zo heb je alle ingrediënten voor een goed feestje.

DJ inhuren lichtinstallatie

Je eigen apparatuur kopen

Ook kun je er voor kiezen om je eigen apparatuur te kopen bij Singmusic.nl. Dit is tweedehands apparatuur die nog lang niet afgeschreven is, en waar je dus nog gemakkelijk een feestje mee kunt bouwen. Hier gaat het bijvoorbeeld om Kabels en haspels, maar ook om Yamaha apparatuur en Denon tuners. Kortom, er is voor elke wens wel iets te bedenken. En staat er niet bij wat je zoekt? Geen nood. Neem even contact met ons op en wij kunnen je vertellen of we iets voor je kunnen betekenen.

Huur nu jouw DJ in

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Of wil je een van onze DJ's inhuren en ben je benieuwd wat voor prijskaartje daar aan hangt? Vraag dan een offerte aan en wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden. En dan hopen we snel jouw feestje tot het evenement van het jaar om te mogen toveren!

DJ inhuren? Vraag hier een offerte aan